SPORTURI  »  TENIS  »  MELBOURNE

Sorana Cîrstea, întrebată în premieră despre incidentul nemaivăzut cu antrenorul Adrian Cruciat

Sorana Cîrstea (30 de ani, 68 WTA) +17   FOTO
Sorana Cîrstea (30 de ani, 68 WTA)

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 08:21 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 10:24

Sorana Cîrstea (30 de ani, 68 WTA) a oferit explicații despre incidentul de la Grampians Trophy, când a țipat la antrenorul ei, Adrian Cruciat, în timpul meciului cu americanca Ann Li (20 de ani, 99 WTA), și apoi l-a pârât arbitrei de scaun. 

  • CONTEXT: Sorana Cîrstea a fost eliminată în sferturile turneului Grampians Trophy de americanca Ann Li, scor 3-6, 1-6, iar în timpul meciului a avut o adevărată criză de nervi. Jucătoarea noastră a țipat de mai multe ori, în limba română, către antrenorul ei, cerându-i să nu mai discute cu ea.

Nemulțumită de jocul său, Sorana Cîrstea și-a vărsat nervii pe antrenorul ei, Adrian Cruciat, care era în tribună. În una dintre pauzele dintre game-uri, la 6-3 și 3-0 pentru Li, Sorana a făcut un gest rar pe terenul de tenis. „Taci din gură! Taci! Taci din gură!”, a strigat Sorana către Cruciat. Sportiva din România a vorbit pentru prima dată despre incidentul de la Melbourne.

Sorana Cîrstea: „Sunt o persoană matură, știu când fac anumite greșeli”

„Sunt o persoană destul de matură, știu când fac anumite greșeli și pot să îmi asum greșelile alea și să vin să-mi cer scuze. Însă am o echipă în care am încredere, sunt fericită cu ea, și cred eu că se și vede în rezultate, se vede că există o unitate și ei sunt primii care au încredere în mine și îmi văd potențialul” a declarat Sorana Cîrstea pentru siteul Treizecizero

+13 FOTO

Sorana Cîrstea a eliminat-o pe Petra Kvitova în turul II la Australian Open

Sorana Cîrstea a reușit una dintre cele mai importante victorii ale carierei, după ce a trecut de Petra Kvitova (Cehia, 30 de ani, 8 WTA), în turul II de la Australian Open, scor 6-4, 1-6, 6-1. 

Sorana Cîrstea va juca în turul III la Australian Open cu o altă jucătoare din Cehia, Marketa Vondrousova (21 de ani, 20 WTA). Meciul celor două este primul al zilei pe arena Margaret Court, vineri, de la ora 02:00. 

VIDEO. Discursul Soranei Cîrstea după victoria cu Petra Kvitova

Citește și alte știri din tenis:

Ajla Tomljanovic, dărâmată după eșecul cu Simona Halep: „Nu o să uit prea ușor. Aș proceda altfel acum”

Ce l-a deranjat pe Darren Cahill în victoria Simonei Halep: „Mi-a spus după meci, dar l-am contrazis”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
johnny2
johnny2  •  12 Februarie 2021, 03:39

Bravo Sorana ai infrant. Acum mergi la plaja si shopping ca de tenis...

233786397008461
Florea Paun  •  11 Februarie 2021, 18:10
Postat de lenroc pe 11 Februarie 2021, 10:38

Țățică de *** ajunsă semi-vedetă. Unde nu-i cap e loc mult pentru frustrări

Tatica , netatica e treaba ei, angajatul ei, relatia ei cu echipa tehnica. Fa si tu ce face ea, sa te vedem undeva in primii 100 din lume. Ca a fost mare talent si putea poate chiar mai mult decit Simona.... e alta poveste. Dar totusi e printrwe primii 100 din lume la ceva.

ecucu
ecucu  •  11 Februarie 2021, 16:36

Sorana, grija mare la scurtele maiastre ale Vondrousovei. Trebuie citita din timp intentia de a folosi scurta. Cu aceasta arma a invins-o pe Svitolina care pleca tarziu si n-a reusit sa-i castige decat o singura scurta. O alta jucatoare mult mai slab cotata care ii citea din timp intentia nu a ajuns mingea la o singura scurta si a castigat meciul usor cu ea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează