SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Cîrstea şi Dulgheru în turul doi la Miami

Cîrstea
Cîrstea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Sorana Cîrstea şi Alexandra Dulgheru s-au calificat în turul al doilea al turneului de la Miami. Sorana a învins-o pe Michelle Larcher de Brito cu scorul de 7-5, 7-6(9). A fost a fost a treia victorie a româncei în faţa portughezei din tot atîtea întîlniri. În faza următoare, Sorana o va întîlni pe Venus Willliams, favorită trei a turneului. Cele două nu s-au mai încucişat pînă acum în circuitul WTA. Alexandra Dulgheru a învins-o pe Raluca Olaru cu 6-1, 6-3. Alexandra va juca în runda următoare pe Victoria Azarenka din Belarus.Ultimul şi singurul meci dintre cele două a avut loc în 2009, la US Open, cînd Azarenka s-a impus cu 6-1, 6-1. La turneul din categoria Premier, cu premii totale în valoare de 4,5 milioane de dolari pentru atingerea turului al doilea se acordă 50 de puncte WTA şi 11.500 de dolari.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
 •  06 Mai 2010, 00:01

prea putine stiri sau deloc , la tenis !!! ce fel de canal de sport sunteti ??? poate canalul VCului !!!!!!!!!

 •  26 Martie 2010, 11:17

aflam si noi otusi de la canalele de stiri sportive cand se joaca urmatorul tur?Sau trebuie sa aflam de la CNN sau SRI?E secret?Aflam dupa ce au luat bataie si tineti burtiera pe ecran 5 zile, din lipsa de stiri sportive.

 •  24 Martie 2010, 22:55

oricum turul doi e prea mult pt oricare dintre ele, ar fi trebuit sa fi iesit deja din primul tur....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează