SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Coco Gauff, atunci și acum » Cum trăia tenisul din tribune, la 8 ani, noua campioană de la US Open

FOTO: Instagram @cocogauff
FOTO: Instagram @cocogauff

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2023 13:43 / Actualizat duminica, 10 septembrie 2023 15:11

Coco Gauff (19 ani, 6 WTA) a învins-o pe Aryna Sabalenka (25 de ani, 2 WTA), scor 2-6, 6-3, 6-2, și a cucerit trofeul la US Open. După meci, ea a sărbătorit cu trofeul pe teren.

Primul trofeu de Grand Slam nu putea veni într-un loc mai potrivit pentru Coco decât la US Open, adică acasă. Încurajată de toată arena, jucătoarea din SUA a revenit după un prim set slab și a câștigat finala cu Sabalenka,

VIDEO. Coco Gauff la 8 ani VS. Coco Gauff după ce a câștigat US Open

După succes a venit și sărbătoarea. Mai întâi, Gauff a dansat cu trofeul pe teren, într-un video care a devenit viral pe rețelele de socializare. Apoi, s-a filmat și a dansat într-o ținută mult mai elegantă, în miezul nopții în SUA.

Dar ce făcea Coco în urmă cu 11 ani? În 2012, pe când avea doar 8 ani, era prezentă în tribunele turneului de la US Open. La fel de fericită ca în prezent, dansa în tribune, iar videoclipul cu momentul a ajuns de asemenea viral în mediul online.

Coco Gauff: „Sunt în stare de șoc. Înseamnă atât de mult pentru mine să câștig primul titlu de Grand Slam acasă”

„Înseamnă atât de mult pentru mine să câștig primul titlu de Grand Slam acasă. Simt că sunt în stare de șoc. Acel eșec din finala Roland Garros (n.r. - în 2022, împotriva polonezei Iga Swiatek) a fost sfâșietor, dar am realizat că Dumnezeu te pune uneori la încercare.

Asta a făcut ca momentul actual să fie mai dulce decât mi-aș fi putut imagina. Nu mă rog pentru rezultate. Cer doar putere să lupt pentru toate. Ce se întâmplă după, se întâmplă. Sunt binecuvântată să trăiesc această viață”.

Noua campioană de la US Open a avut un mesaj și pentru oamenii care n-au crezut în ea:

„Le mulțumesc și lor. Luna trecută am câștigat un titlu de 500 de puncte (n.r. - Washington Open) și mi-au spus că mă voi opri acolo. Acum două săptămâni am câștigat și un turneu de 1.000 de puncte (n.r. - Cincinnati), mi-au transmis că mai sus nu pot ajunge. Trei săptămâni mai târziu, iată-mă aici”.

Citește și:

Avem o campioană la US Open » Performanță fantastică pentru Mara Gae
US OPEN
Avem o campioană la US Open » Performanță fantastică pentru Mara Gae
Omul care a lucrat cu Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu se ocupă acum de Mara Gae, campioana de la US Open. Portretul tinerei de 17 ani: „E o sportivă care acordă o atenție deosebită și școlii”
US OPEN
Omul care a lucrat cu Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu se ocupă acum de Mara Gae, campioana de la US Open. Portretul tinerei de 17 ani: „E o sportivă care acordă o atenție deosebită și școlii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
emil1986
emil1986  •  10 Septembrie 2023, 16:16

Coco Gauff, cu adevărat cea mai bună la acest turneu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează