SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Altă controversă la Australian Open? Dezvăluirile unui favorit: „Eram încă pozitiv când am venit aici”

Andrey Rublev / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Andrey Rublev / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 17:59 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 19:15

Andrey Rublev (24 de ani), favoritul șase de la Australian Open, a avut emoții în privința participării la Melbourne, după ce la finalul lunii decembrie, după turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, a aflat că are coronavirus.

Rublev, unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale, a ratat astfel prezența la ATP Cup, competiția pe echipe de la început de an. În cele din urmă, rusul a ajuns la Antipozi cu o săptămână înainte de startul Australian Open, în ciuda faptului că, potrivit spuselor sale, nu era încă vindecat complet în momentul în care a decolat spre Australia.

Explicațiile lui Andrey Rublev: „Când am zburat în Australia, eram încă pozitiv”

Cum a fost posibil acest lucru? Rublev a petrecut 10 zile în carantină, apoi a primit undă verde pentru a pleca la Melbourne după ce a fost supus unui test pentru stabilirea „scorului de severitate”, cel care indică nivelul infecției din organism.

„Personal, nu mă testează nimeni acum pentru că tocmai am trecut prin coronavirus. Când am zburat în Australia, eram încă pozitiv, dar nivelul de COVID SS, așa cum se numește, nu voi minți, a fost foarte scăzut și nu era periculos. 

Mi s-a permis să intru în țară. În plus, am petrecut mai mult de zece zile în carantină”, a declarat Rublev, potrivit The Sun

„Arătați puțin respect!” » Daniil Medvedev a cedat, în interviul acordat după victoria cu Kyrgios
AUSTRALIAN OPEN
„Arătați puțin respect!” » Daniil Medvedev a cedat, în interviul acordat după victoria cu Kyrgios

Ruble e pro-vaccinare

În luna octombrie a anului trecut, Rublev era chestionat pe tema vaccinării: „Trebuie să mă vaccinez, e ceva necesar. În trecut, au fost atât de multe boli, atât de mulți viruși, e clar că nu există altă cale decât cea a vaccinării”, spunea rusul la acel moment. 

Jurnaliștii sârbi ridică din sprâncene

Situația lui Rublev a fost abordată și de jurnaliștii din Serbia, în contextul în care lui Novak Djokovic, cel care a afirmat că a trecut prin boală, nu i s-a permis în cele din urmă intrarea în Australia.

Djokovic a fost deportat din Australia pentru că era o amenințare pentru sănătatea publică. Iar din Australia a sosit astăzi vestea că Andrey Rublev a sosit infectat la Melbourne, iar acum nimeni nu-l testează pentru coronavirus. 

Toată lumea vorbește acum mai mult despre coronavirus și Novak Djokovic, și nu despre evenimentele de pe teren, au scris cei de la blic.rs, citați de Eurosport

VIDEO Rezumatul meciului Andrey Rublev - Ricardas Berankis

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO „Arătați puțin respect!” » Daniil Medvedev a cedat, în interviul acordat după victoria cu Kyrgios

Simona Halep, dialog inedit cu Mats Wilander, după victoria cu Beatriz Haddad Maia: „Această întrebare ar trebui să fie adresată de o femeie”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1144431205572495
Dragos Gavrilescu  •  21 Ianuarie 2022, 23:49
Postat de Beci Beciuri Pivnițe Fose pe 21 Ianuarie 2022, 11:25

Sa ne înțelegem. Ieri Australia 64 mii infectați. Tara supervaccinati. România 19 mii super record dar nevaccinati romanii. Și stați nu săriți populația Australiei 25 milioane. A înmuiat vaccinul virusul ce sa zic cum spunea cineva mai sus.

Pai fa-te om de stiinta. Ce mai stai? Sau inca mai ai de exersat la gandirea critica? Uite niste teme pt savantitatea dvs. Cat se testeaza in Oz? Cat la noi? Ce rate de pozitivare sunt? Ai vreo estimare de real infectati? (Adica aia care se testeaza acasa cu rapide si nu se declara la dsp). In ce stadiu al valului e Oz si in ce stadiu noi? Care e populatia reala din Romania? 12 mil 14 16? Rezolva temele astea scolarica si apoi vino la tabla sa ne prezinti rezolvarea. E plina tara de doctori docenti. Stim noi de unde vi se trage.

cornelcc
cornelcc  •  21 Ianuarie 2022, 20:51
Postat de robotucigas pe 21 Ianuarie 2022, 11:06

Probabil avea vaccinul, ca a venit nu înseamnă că a intrat direct în contact cu oamenii. Virusul încet cu încet va fi mai slab, vaccinul îl va înmuia. Știți care este marea dilemă. Sunt mulți oameni care la o durere de cap își baga pastile pe gât, dar acest vaccin nu-l ia ca nu este sigur? Dar pastilele care le luați sunt sigure ca iasă ca ciupercile.. Se vaccinează medici, și ne miram când auzim ca se poartă urât cu pacienți. Pai da te porți, tu încerci să-ți fie mai bine în viață, și vin proști care își imaginează situația SF, dar au pretenții. Se mai poarta asa ca au și ei acasă copii părinți pe care nu vor să-i îmbolnăvească. R TREBUI să treceți mai departe. Deja se fac 2 ani decand vaccinul este pe piață

Se *** doi ani in capul tau.... de cand serul “ezperimental” e pe piata! Inca nu s-au implinit doi ani de cand OMS, la presiunea guvernelor a declarat “pandemie”! Si-apoi, oare de ce ar trebui sa urmam sfatul unuia ca tine? Doar pentru ca tu te-ai “vaccinat”?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mishu_74
mishu_74  •  21 Ianuarie 2022, 15:08
Postat de rocky5 pe 20 Ianuarie 2022, 19:31

Deci legea cangurilor este că poți întra în țară infectat și să aduci boala! Mai mult îi deranjează că nu ești înțepat cu serul care nu te apară de virus! Asa n-ai voie să intri, chiar dacă ești sănătos! Noaptea minții!

et voila! ai inteles tot. :) atat timp cat te opui curentului general generat de toate guvernele care incearca fara folos sa opreasca pandemia, esti catalogat drept recalcitrant, infractor, antivaxx, si asa mai departe. traim intr-o distopie reala de la aparitia acestor vaccinuri. orice parere impotriva nu este luata in calcul oricate argumente ai aduce. si cum poti sa aduci argumente mai bune decat echipele de virusologi si imunobiologi care lucreaza la descoperirea vaccinurilor? :) nici parerile stiintificilor care sunt mai sceptici nu sunt luate in calcul, pentru ca trebuie sa adoptam vaccinurile in totalitate, desi stiinta nu asa lucreaza. intotdeauna au fost opinii pro si contra. asa s-au nascut toate inovatiile in stiinta. chestia asta s-a uitat in momentul de fata, tot ce conteaza este daca esti pro vaccin. toti cei contra sunt la groapa de gunoi iar celor multi li se inoculeaza ca cei care sunt contra sunt periculosi. iar instinctul de conservare lucreaza cum nu se poate mai bine.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează