SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS Întâlnire cu scântei! Serena o acuză pe Sharapova că a mințit: "M-a dezamăgit" + Masha își închipuie cum va fi dacă pierde încă o dată în fața americancei

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 03 iunie 2018 17:55

Maria Sharapova (30 WTA) și Serena Williams (451 WTA) se confruntă luni, în ”optimi”, pentru a 22-a oară, iar americanca este cea care conduce detașat în întâlnirile directe. 

  • Meciul Serena Williams - Maria Sharapova se va juca azi, în jurul orei 18:00. Partida începe după Halep - Mertens, Kasatkina - Wozniacki și Nadal - Marterer.

Duelul dintre cele două jucătoare a fost așteptat încă de la tragerea la sorți, iar mâine Serena și Maria se vor afla față în față pentru un loc în sferturile de finală. Va fi a 22-a confruntare, americanca având un scor general zdrobitor: 19-2.

"E diferit acum. Amândouă suntem pe un drum de revenire, evident din motive diferite, iar ea e deja de un an în această călătorie, iar eu am început-o pe a mea abia acum câteva luni", a spus Serena la conferința de presă. Ea a indicat-o drept favorită pe rusoaică.

"De fiecare dată când joci împotriva Serenei, știi la ce să te aștepți, ce provocare ai în față. Chiar dacă am un bilanț negativ contra ei, mereu aștept să evoluez împotriva celei mai bune jucătoare. Și o să fie la fel și dacă o să mai pierd încă un meci", a subliniat Sharapova.

Cele două nu s-au mai întâlnit de la Australian Open 2016, meci după care rusoaica a fost depistată pozitiv la Meldonium.

"A trecut mult timp de când nu am mai jucat una împotriva celeilalte și multe lucruri s-au schimbat în viețile noastre", a subliniat Mașa. Relațiile dintre Serena și Maria au fost mereu prilej de speculații.

"Nu am niciun fel de sentimente negative față de ea și am fost dezamăgită să văd că a spus asta în cartea ei.  Femeile ar trebui să se ridice una pe alta. Multă lume presupune că eu simt diferit, dar nu este așa. Ar trebuie să ne încurajăm una pe alta și succesul celeilalte să fie o inspirație", a spus fostul lider mondial.

Declarațiile au fost făcute, rămâne de văzut ce se va întâmpla pe teren. 

Plânsul de la Wimbledon

"Cred că în cartea Mariei este sută la sută punctul său de vedere. Am fost puțin dezamăgită când am citit-o. Știți, am plâns de multe ori în vestiar după o înfrângere, nu doar după cea din finala de la Wimbledon, și am văzut multe jucătoare făcând acest lucru", a spus Williams.

"Cred că e normal, arată pasiunea și dorința de a intra pe teren și a da totul. Totuși era o finală de Mare Șlem, șocul ar fi fost dacă nu plângeam, sunt o persoană emoțională, îmi las emoțiile la vedere. Cred că se întâmplă în vestiar trebuie să rămână acolo și nu să fie povestit într-un mod deloc pozitiv într-o carte". 

"M-am bucurat ca un fan și m-am bucurat pentru ea când a apărut cartea, iar apoi am văzut că în mare parte era despre mine. OK, nu mă așteptam să citesc o carte despre mine care în mare parte nu era adevărată. Nu știam că s-a uitat atât de mult spre mine și că am fost o parte atât de importantă a carierei ei" Serena Williams

"Am fost una dintre puținele persoane care am spus că a fost curajoasă atunci când a vorbit despre incidentul său cu Meldonium" Serena Williams

"Cred că sunt multe lucruri în jocul ei pe care le face mai bine ca mine. Numerele nu mint, nu e nevoie să elaborez, dar am muncit mult, m-am antrenat foarte tare în Florida și nu am venit la un turneu ca aceasta fără să dau ce am mai bun" Maria Sharapova

"Tot ce am realizat eu și Serena în teren și în afara lui nu am luat-o ca pe o competiție. Ceea ce am făcut noi, având în vedere de unde venim, a servit drept inspirație pentru mulți oameni" Maria Sharapova

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
gilos
gilos  •  04 Iunie 2018, 10:07
Postat de sakamoto pe 04 Iunie 2018, 09:44

Tare bine ar fi fost, daca eram informati la ce ora se va disputa meciul...

Serena-Sharapova se joaca pe terenul central, dupa meciul lui Nadal cu Merterer, dar nu mai devreme de ora 16

sakamoto
sakamoto  •  04 Iunie 2018, 09:44

Tare bine ar fi fost, daca eram informati la ce ora se va disputa meciul...

169959210415033
Adrian Dinu  •  04 Iunie 2018, 09:04

Nu stiu de ce se da importanta unui meci intre o proaspata mama si o drogata . Muguruza e favorita la acest turneu , bafta si lui Halep , dar ... sincer e departe de forma ei de varf ... Halep nu vrea turnee mari , ci doar sa bata jucatoare puternice . Se consuma intr-un meci , si uita ca mai are de disputat alte meciuri . Sange latin , am tot respectul pt ea .

Vezi toate comentariile (28)
Comentează