SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Corespondență din Paris » Filozofie a la Rafael Nadal » Simona Halep a adoptat discursul jucătorului spaniol: "Nu e sfîrșitul lumii”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2015 00:00

Disecînd ieri ce s-a întîmplat la Roland Garros, Halep a avut abordarea spaniolului, mai ales din ultima vreme: "Nu e sfîrșitul lumii, am pierdut un turneu".

Cît de des a fost auzit Rafael Nadal anul acesta, dar și în carieră, spunînd că o înfrîngere nu înseamnă că s-a terminat totul și că, dimpotrivă, viața merge înainte? E filozofia spaniolului, și nu numai, dar el parcă mai mult decît oricine privește lucrurile fără dimensiuni dramatice.

Ca pe ceva normal, ce se întîmplă în viață. Ieri, Simona a avut aceeași abordare, ca urmare a eliminării în turul secund la Roland Garros. "Încă învăț, nu știu totul și nu e ușor, dar nu mai am așteptări. Vreau să merg la turnee, să joc meci după meci. Uneori pierzi în primul tur, în al doilea, se întîmplă", a detaliat ea.

Halep spune că nu a cedat lupta, ca la Australian Open, contra Ekaterinei Makarova, ci că a încercat pînă la capăt. "Am făcut tot ce am putut, nu puteam mai mult. Dar nu e sfîrșitul lumii, am pierdut un turneu. Ea a jucat bine, a lovit foarte bine, puternic, merita să cîștige. Acum sînt relaxată, totul e încheiat aici", a conchis românca.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Mai 2015, 20:00

a pierdut un turneu ? mor de ras.. pai nici nu l-a inceput, ce dracului turneu sa piarda....

anne1970_ar
anne1970_ar  •  28 Mai 2015, 17:14
Postat de nea_vanea.60 pe 28 Mai 2015, 11:09

normal ca nu este sfarsitul lumii, exista viata si fara halep!

Asa e , vorbesti ca un batran intelept....:)

anne1970_ar
anne1970_ar  •  28 Mai 2015, 17:13

Mi-a taiat cenzura textul, spunema ca la romani e o vb, aia cu nashul si mireasa, parafrazand ca odata ai sansa, daca n-o valorifici, ramai cu speranta. Asa si Simona cu Roland Garros...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează