SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

„Băiete, uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei! Vezi diferența?" » Poveste incredibilă cu Ion Țiriac: „Am zis că e un film prost”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 17:27 / Actualizat marti, 02 martie 2021 15:51

Cosmin Hodor, directorul turneului de tenis ținut la București timp de 23 de ani, a povestit pentru AS.ro câteva întâmplări incredibile cu Ion Țiriac, patronul turneului, cel care deține licența competiției ATP. 

  • Cosmin Hodor a ajuns director executiv al turneului în 2002. Acum, turneul se organizează la Belgrad, după ce s-a organizat la Budapesta din 2016, când a fost mutat de la București;

„Eram şoferul asistentei domnului Ţiriac. Mă trimitea cu o sută de mii de hârtii. Făceam sute de kilometri zilnic, am ameţit maşina aia tot Bucureştiul, am leşinat-o! În fiecare an am făcut câte un pas şi am ajuns în 2002 la o masă mare, la care a participat şi domnul Ţiriac. El stătea în capul mesei şi m-a întrebat dacă sunt în stare să preiau funcţia de director executiv. Aveam 24 de ani. În secunda doi, nu l-am lăsat să termine, i-am spus 'da'. Mi-am asumat o chestie datorită inconştienţei vârstei", a povestit Cosmin Hodor pentru as.ro.

„Lipeam nişte afişe. Eram singur la un perete de 200 de metri, le puneam ochiometric. 'Băiete, cine a pus afişele astea?! Vino! Uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei. Vezi diferenţa?!'. I-am spus că nu-mi dau seama. 'Mai uită-te o dată. Vezi diferenţa?'. 'Nu ştiu la ce vă referiţi'. 'Mă, uită-te la dunga de la pantalon şi uită-te la afişele dumitale'", a fost una dintre întâmplări.

Cum îl cheamă, de fapt, în buletin pe Ion Țiriac: „Am vrut să schimb numele”

Cum i-a ordonat Țiriac să vină acasă în aceeași noapte în care abia ajunsese la părinți, în Hunedoara

„Terminasem turneul duminică, iar miercuri după-amiază am plecat la Hunedoara să îi revăd pe ai mei după mult timp. Am ajuns acasă, am urcat cu bagajele şi m-a sunat doamne Geta, asistenta domnului Ţiriac. Îmi spune: 'Vezi că, mâine dimineaţă, la 7.30, domnul Ţiriac te aşteaptă la reşedinţa dânsului din Eliade'. I-am spus: 'Doamnă, îmi pare rău, dar nu am cum să ajung'.A făcut o pauză: 'Băiete, domnul Ţiriac te aşteaptă mâine dimineaţă, la 7.30, la reşedinţa dânsului'. 'Bine, am înţeles!'. Mi-am făcut bagajele, i-am pupat pe ai mei, care au crezut că e un film prost, m-am urcat în maşină şi m-am întors la Bucureşti, unde domnul Ţiriac, pentru că a fost primul în care am fost director executiv mi-a zis: 'Bravo, băiete, ai făcut o treabă civilizată!'. Punct, 15 secunde! E uriaş ce mi-a spus", a mai spus Cosmin Hodor pentru sursa citată. 

Ion Țiriac acuză un dezastrul de la arenele BNR: „Citează-mă când zic asta, fiindcă am plâns destul”

  • Terenul principal de la Arenele BNR, cu o capacitate de 6.000 de locuri, a fost închis în 2016. Motivul? ISU nu a acordat aviz de funcționare arenei.
  • Pe fondul problemelor de infrastructură de la Arenele BNR, Bucureștiul nu mai găzduiește turneul masculin de tenis. Ultima ediție a avut loc în 2016, competiția fiind mutată la Budapesta, iar mai apoi la Belgrad.
  • Baza sportivă a trecut în patrimoniul BNR în 1991, printr-un protocol semnat de ministrul tineretului şi sportului de la acea vreme, Bogdan Niculescu Duvăz şi guvernatorul BNR. Fostul complex sportiv „Progresul” cuprinde, pe lângă arenele de tenis, stadionul de fotbal, săli de sport şi alte spaţii.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor în septembrie 2020, miliardarul afirma că a existat posibilitatea ca turneul să revină la București. Țiriac, cel care deține licența competiției, a declarat însă că problemele de la Arenele BNR au făcut imposibil acest lucru, acuzând încă o dată problemele juridice cu care se confruntă complexul din Cotroceni.

Citește și alte povești cu Ion Țiriac:

„De acum, eu de foame nu o să mor niciodată” » Ion Țiriac, dezvăluire emoționantă despre un moment critic al vieții

Playtech: ȘOC! Ce a făcut Gigi Becali după ce a rămas fără permis. Cum a ÎNCĂLCAT legea latifundiarul din Pipera FOTO


Comentarii (8)
andy_2008
andy_2008  •  29 Martie 2021, 10:35

Adica Tiriac este stapan si restul slugi,la cheremul stapanului fara viata personala. Doar domnul ,stapanul, Tiriac poate sa aiba vacante si femei cu duiumul restul sa priveasca.

albastru.palmat
albastru.palmat  •  29 Martie 2021, 08:46
Postat de Carlos Mendoza pe 05 Februarie 2021, 23:31

De asemenea, valoare ar fi ca ge se peshte sa ne mai povesteasca încă o dată cum domnul Țiriac a inventat apa caldă, mingea de tenis, si ceasul cu limbi.

Vezi ca ai gasit fo' 5 ciudați care ti-au dat like pe tampenia asta!? Bai fraților, daca voi asa vedeti lumea, vai de viitorul țării noastre!

ghost
ghost  •  28 Martie 2021, 23:56

'Bine, am înţeles!'. Mi-am făcut bagajele, i-am pupat pe ai mei, care au crezut că e un film prost, m-am urcat în maşină şi m-am întors la Bucureşti, unde domnul Ţiriac, pentru că a fost primul în care am fost director executiv mi-a zis: 'Bravo, băiete, ai făcut o treabă civilizată!'. Punct, 15 secunde! E uriaş ce mi-a spus", a mai spus Cosmin Hodor pentru sursa citată. doar eu nu inteleg ce a vrut sa spuna autorul aici? Ai fost primul ce? halal gazetar, halal articol de sport...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează