SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

„De acum, eu de foame nu o să mor niciodată” » Ion Țiriac, dezvăluire emoționantă despre un moment critic al vieții

Articol de - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 12:13 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 13:04

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați români, însă nu mereu a avut o situație financiară stabilă. Magnatul a povestit un episod din adolescență, când a fost nevoit să se descurce cu doar 50 de bani, pe care îi avea în buzunar.

Pe la 15-16 ani, imediat după ce rămăsese fără tată, Ion Țiriac nu o ducea prea bine. Magnatul a povestit la emisiunea „Echipa de 10” prin ce a fost nevoit să treacă și o decizie care i-a schimbat viața.

„Au fost ani foarte grei, în special după ce rămăsesem fără tată. Din când în când, mai făceai şi foamea. Nu era lipsit de normal ca un tânăr de 15-16 ani să înceapă să aibă grijă de familia lui, să muncească pe undeva. Nu era mâncarea mai deloc. Când am împlinit 14 ani, aveam în buzunar 50 de bani. M-am dus şi mi-am luat două felii de franzelă. Mi-am spus atunci «eu de foame nu o să mor niciodată». Mi-am amintit şi îmi amintesc mereu treaba aia”, a spus Țiriac, potrivit as.ro.

VIDEO VIRAL Caterincă la iUmor, după declarațiile făcute de Ion Țiriac la „Prietenii lui Ovidiu”: „A spus unul dintre cele mai românești lucruri”

EXCLUSIV Ion Țiriac, noi declarații bombă despre vaccinul rusesc: „Toți «ha, ha, ha», «hi, hi, hi»! Dar dacă rămânem fără «papa»?”

EXCLUSIV Ion Țiriac a dezvăluit ce i-a spus directorul Mercedes: „Acum gâfâie și fug toți după treaba asta”

Fostul jucător de tenis are o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari, fiind întrecut doar de Daniel Denes, programatorul care anul trecut avea o avere de 1,4 miliarde de dolari.

+45 FOTO

Ion Țiriac, propunerea DECENIULUI pentru Iohannis: „Mâine dimineață dau 30 de milioane de euro!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dobrinibamus
dobrinibamus  •  10 Noiembrie 2020, 19:16

Saracu ... si de atunci ia si de la bogati ... si de la saraci si ... baga in "gura" sa nu moara de foame !

22robert03
22robert03  •  10 Noiembrie 2020, 14:14

"Inedit" articol despre foamea lui Tiriac.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează