SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

EXCLUSIV CTP l-a înțepat pe Ion Țiriac înainte de Simona Halep - Serena Williams: „A sărit din fundul grădinii cu o combinație de inutilitate și răutate”

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2021 10:55 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 15:25

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a prefațat meciul dintre Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) și Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) și l-a taxat pe Ion Țiriac.

Omul afaceri a atacat-o dur pe Serena Williams la începutul anului, criticând aspectul ei fizic și faptul că încă joacă. 

„La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a spus Ion Țiriac la emisiunea „Rețeaua de idoli”, de la TVR 2.

CTP, mesaj pentru Ion Țiriac înainte de Simona Halep – Serena Williams

Înainte de duelul din sferturile de la Australian Open, Cristian Tudor Popescu a avut un mesaj pentru Țiriac, după ce acesta s-a luat de americancă.

„Urmează un lucru minunat, un meci cu jucătoarea considerată cea mai bună din toate timpurile, Serena Williams, care încă joacă tenis. În ciuda faptului că domnul Ion Țiriac i-a trasat sarcină să se ducă acasă, pentru că e prea grasă și prea bătrână. Așa i-a trasat sarcină. Fără să-l întrebe nimeni, domnul Țiriac a sărit din fundul grădinii cu acea zicere pe care nu i-a cerut-o nimeni. E o combinație de inutilitate și răutate.

Ce treabă are domnul Țiriac cu kilogramele sau cu vârsta unui jucător sau jucătoare? Intră pe teren și joacă așa cu știe și așa cum poate. Cum poți să îi spui cuiva să se ducă acasă că e prea bătrână? Ce treabă ai tu? E treaba ei! Ar trebui să-și ceară scuze Serena? Să spună «Domnule Țiriac, ce să fac? Uite că intru pe teren și câștig!».

Și ce meci a făcut Serena Williams cu Sabalenka! A fost un război între aceste jucătoare teribile. Uneori, Sabalenka lovește poate mai tare decât Serena. A fost o ciocnire a titanilor. Impresionant a fost travaliul din teren al Serenei, care nu s-a mulțumit doar să-și plaseze loviturile câștigătoare, ci a alergat după niște mingi de credeam că va leșina pe teren. Credeam că își rupe ceva la picioare, la 40 de ani, cum zicea domnul Țiriac, «Ce mai caută pe teren?».

Așadar, meciul dintre Simona Halep și marea Serena Williams este, după părerea mea, o șansă extraordinară pentru români. Eu sunt bucuros ca pot vedea asemenea meci, sunt ocazii rare în viață”, a spus Cristian Tudor Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Sever Dron: „Simona Halep are tot ce-i trebuie ca să câștige Australian Open”

Citește mai multe știri despre Simona Halep la Australian Open: 

EXCLUSIV Ion Țiriac are o amintire favorită dintr-un meci Simona Halep - Serena Williams: „N-o să îmi plătească nimeni meciul ăla!”

Simona Halep vs Serena Williams, provocarea SUPREMĂ! Analiza unei încleștări incredibile la Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
1088203611643828
Samoila Cezar  •  16 Februarie 2021, 20:36

Oare pe CTP asta cine il citeste ?

mosvasile
mosvasile  •  16 Februarie 2021, 10:08
Postat de parpalache pe 15 Februarie 2021, 13:29

Pai n-ai citit ce-a scris chiar el in urma cu vreun an!Era in legatura cu intoleranta!Scria ca el insusi pana in urma cu ceva timp, se crispa cand vedea homosexuali,reactionand chiar cu repulsie!Pana cand...Pana la o intrevedere-la cererea aceluia- cu ambasadorul american Mickael Guest,cel care se afisa ca e„gay”!Si mai scria CTP-ul ca de-a lungul convorbirii care s-a intins pe durata acateva ore,a avut o...revelatie,o iluminare!A descoperit ce inseamna tolerantza!asa zice el,ca a descoperit topleranta!Probabil ca pentru „minoritatea sexuala”gay!Ca pentru ...majoritatea ortodoxa din acesta tara,dimpotriva e foarte intolerant!

Or fi discutat si despre comertul cu medicamente?

johnny2
johnny2  •  16 Februarie 2021, 03:02

Tiriac are dreptate. CTP habarnist. N-a aflat de documentele obtinute de hackeri de la WTA ? Serenu' avea dispensa de a folosi medicamente interzise.Chiar si asa Halep o bate .

Vezi toate comentariile (36)
Comentează