SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA - ITALIA

Critici pentru „tricolorele” care n-au venit la Billie Jean King Cup: „Eu aș spune da, cu orice riscuri!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 17:46 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 21:49

Adrian Marcu (59 de ani), vicepreședintele FRT, nu e mulțumit de echipa aliniată de România la barajul pentru rămânerea în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup, contra Italiei.

  • Disputate fără spectatori în sala de la Cluj, meciurile din disputa România – Italia sunt liveTEXT și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, TV Telekom Sport și Digi Sport.
  • Echipa care câștigă trei din cele cinci partide rămâne în Grupa Mondială

Simona Halep (3 WTA), Patricia Maria Țig (63 WTA), Sorana Cîrstea (67 WTA), Irina Begu (74 WTA) și Ana Bogdan (102 WTA), jucătoarele din România cu cel mai bun clasament în acest moment, nu au putut participa la confruntarea cu Italia, din diferite motive. Adrian Marcu e de părere că în afara accidentărilor nu ar trebui să existe motive pentru care să refuzi naționala.

România, fără vedete la Billie Jean King Cup

„Celelalte, care nu sunt accidentate, după părerea mea, ar fi trebuit să fie aici. Corect, sunt niște alegeri pe care trebuie să le faci. Din punctul meu de vedere, dacă aș fi convocat să joc pentru România, în fața unei țări, eu aș spune da. Cu orice alte riscuri! În trecut era altă deschidere pentru echipa națională. E adevărat, nu erau nici atât de multe concursuri, nici faza cu Olimpiadă. Fiecare ia hotărârile cum crede de cuviință”, a spus Marcu, la „Așii tenisului”, de la Digi Sport.

FOTO Cele mai tari imagini din înfruntarea România - Italia

Elisabetta Cocciaretto - Irina Maria Bara 6-1, 6-4 foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+40 FOTO

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO + FOTO Surpriză de proporții la Monte Carlo » Djokovic, eliminat de un jucător care nu jucase de 4 ani pe tabloul principal al unui turneu de zgură

VIDEO + FOTO Mihaela Buzărnescu, eșec dramatic în meciul cu Trevisan! România e condusă cu 2-0 de Italia în Billie Jean King Cup

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1320024845064324
Katy Nica  •  18 Aprilie 2021, 08:32

*** ***, Marcule, pune-le, dar eziţi să le spui pur şi simplu trădătoare ordinare şi va ci ne simţite! Ce poate fi mai presus decât dragostea de ţara unde ai deschis ochii spre lume? Mi-e o scâr bă de marile ''vedete'' *** în frunte cu Halepa lu' Iuruc, cel vai de muma lui...fierb, dar cu prima ocazie îmi voi arăta dispreţul faţă în faţă cu aceste *** ale sportului românesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  17 Aprilie 2021, 11:41

Un lucru este clar.....fara Halep nu reusim niciun rezultat notabil !! Chiar daca le aveam pe Cirstea, Begu sau Tig, rezultatul ar fi fost acelasi !! Sa nu ne imbatam cu apa rece !!

id45
id45  •  17 Aprilie 2021, 11:32

Asa se intampla cand ai numai ”vedete” ce joaca doar pentru profit ! Ce s-a ales de Romania in 31 de ani ??? PRAFUL !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează