SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP, LA PRIMUL GRAND SLAM

CSM București, prezența obligatorie pe Arena Națională la festivitatea în onoarea Simonei Halep! Notificarea internă primită de sportivii clubului Primăriei

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 17:49

Primăria Capitalei a trimis o notificare internă pentru angajații clubului CSM București să trimită sportivii la festivitatea organizată diseară pe Arena Națională pentru a celebra alături de Simona Halep câștigarea Roland Garros.

Iată notificarea:

"Primaria Capitalei, prin Campania Sport pentru toti, in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, organizeaza azi de la ora 20.00, la Arena Nationala - in interiorul Arenei-, o ceremonie in cadrul careia marea noastra campioana, Simona Halep, cetatean de onoare al Capitalei, va prezenta romanilor trofeul Roland Garros!

Toti cei care vor sa o vada pe Simona Halep sunt asteptati la Arena Nationala!

Accesul va fi permis de la ora 18,00, prin strazile Maior Coravu, Pierre de Coubertin si Basarabiei. Intrarea este libera.

Va asteptam cu drag!!!

Prezent este obligatorie!

Va rugam ca toată lumea sa aibă echipament CSM!

Va mulțumim!

Va rugam sa ne trimiteti in maxim o ora listele cu sportivii care vor fi prezenți!"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
nicse
nicse  •  11 Iunie 2018, 19:57

Ma uit la tv si vad copii incolonati, in tricouri pe care scrie Primaria Bucuresti. Nu pot sa cred ca o alta mare campioana, Gabriela Sabo, transpune in practica directivele unui partid de tot ***, chitit sa profite de realizarile unice ale unei sportive de exceptie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicse
nicse  •  11 Iunie 2018, 19:45

O asemenea directiva putea fi data numai de un politruc PSD. Simona n-are nevoie de o astfel de prezenta intr-un moment de o asemenea emotie. Sunt convins ca vor veni cateva mii de oameni, doar din placerea de a fi alaturi de o mare campioana. Simona, niciodata alaturi de asemenea *** (ma refer la politicieni).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close