SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2022

Cum vede CTP colaborarea Simonei Halep cu Patrick Mouratoglou: „Se vede în ochi, în atitudine. E meritul antrenorului”

Simona Halep și Patrick Mouratoglou/ foto Imago Images +16   FOTO
Simona Halep și Patrick Mouratoglou/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 21:42 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 22:15

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a învins-o pe iberica Paula Badosa (24 de ani, 4 WTA), scor 6-1, 6-2, și s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon 2022. Acolo o așteaptă americanca Amanda Anisimova (20 de ani, 25 WTA).

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat cum decurge colaborarea Simonei cu antrenorul Patrick Mouratoglou. CTP consideră că antrenorul francez a reușit să îi crească încrederea Simonei și a îmbunătățit anumite aspecte din jocul sportivei.

Halep, avantaj moral în fața adversarei din „sferturile” Wimbledon 2022 » Ce s-a întâmplat în urmă cu 11 zile + Darren Cahill, punctul lor comun
HALEP LA WIMBLEDON
Halep, avantaj moral în fața adversarei din „sferturile” Wimbledon 2022 » Ce s-a întâmplat în urmă cu 11 zile + Darren Cahill, punctul lor comun

CTP evidențiază colaborarea dintre Halep și Mouratoglou

„Aștept de mai multe luni, de când a început colaborarea, ca împreună cu antrenorul să pună la punct jocul ofensiv. În afară de jocul ei solid, defensiv, care i-a adus multe succese. Acum are nevoie de acest al doilea joc, să ia inițiativa și să câștige pe mâna ei. Asta cu siguranță a fost discutat și exersat cu Mouratoglou. 

+12 FOTO

Lucrurile nu au mers ca unse de la început în această colaborare. Au fost momente când Simona a revenit la jocul ei clasic, care nu e suficient să o ducă la succes. Au fost sinusoide în aceste luni. Acum, Simona are încredere, se vede în atitudine, în ochi. E meritul antrenorului, care i-a adus această stare de încredere, pe care i-a mai adus-o doar Cahill. 

A reușit passinguri din alergare, recuperări la limită, care au debusolat-o pe Badosa, și mai ales un demivole stop, de rever, s-a dus mingea și a «murit» dincolo la un metru de fileu. Asta arată încredere. Este parametrul cel mai important. La asta se adaugă și serviciul. Simona servește sigur, are siguranță pe serviciu, și asta se datorează lucrului cu Mouratoglou”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Orange Sport.

Citește și alte știri despre Wimbledon 2022:

Simona Halep, surprinsă de reporter după victoria cu Badosa: „Da? Nu m-am gândit la acest lucru!”

Simona Halep face meciul turneului și se califică în „sferturi” la Wimbledon! Doar o oră petrecută pe teren

Experții de la Wimbledon, profund impresionați de Simona Halep: „Victoria a părut fără efort. Prea bună pentru Badosa!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
muzica
muzica  •  06 Iulie 2022, 17:34

FORMIDABIL CUPLU SIMONA/MOURATOGLOU !!!!BRAVOOO,ACUM ,SA DEA DOMNUL SA REPETE SIMONA ,PERFORMANTA DIN 2O19 !!!DOAMNE AJUTA !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează