SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

CTP a numit marele plus cu care Simona Halep a venit la Wimbledon + Ce l-a deranjat la Serena Williams: „Nu e corect să se întâmple asta”

Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2022 11:59 / Actualizat vineri, 01 iulie 2022 14:38

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, 65 de ani, a urmărit primele două meciuri jucate de Simona Halep la Wimbledon și a remarcat serviciul vizibil îmbunătățit al elevei lui Patrick Mouratoglou.

  • Simona Halep o va înfrunta în turul III pe Magdalena Frech (24 de ani, locul 92 WTA). Meciul va avea loc sâmbătă, de la o oră pe care organizatorii o vor publica în cursul zilei de astăzi. Partida va fi transmisă la TV de Eurosport și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Dincolo de plusul cu care Halep s-a prezentat pe iarba londoneză, CTP consideră că victoriile de până acum, reușite de Simona cu Flipkens și Muchova, nu reprezintă două teste relevante în perspectiva următoarelor tururi, unde gradul de dificultate va crește progresiv.

CTP, despre Simona Halep și parcursul de la Wimbledon: „N-a avut încă o adversară care s-o testeze cu adevărat”

Simona servește mult mai bine și asta o ajută. A ajutat-o și în meciurile anterioare. De la serviciu pleacă încrederea. 

(...) Totuși, Simona nu a fost testată deocamdată la Wimbledon. Nu e clar dacă e, într-adevar, la un anumit nivel care să-i permită să se ducă spre fazele finale. N-a avut încă o adversară care s-o testeze cu adevărat”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Pro X. 

79%a fost procentajul punctelor câștigate de Simona pe primul serviciu în meciul din primul tur cu Pliskova. Joi, contra lui Flipkens, Halep s-a impus în 69% din punctele jucate cu prima servă

Când se joacă Simona Halep - Magdalena Frech în turul 3 la Wimbledon 2022 + Ce post TV transmite meciul
WIMBLEDON 2022
Când se joacă Simona Halep - Magdalena Frech în turul 3 la Wimbledon 2022 + Ce post TV transmite meciul

Cristian Tudor Popescu: „Serena are 41 de ani, nu se mai poate!”

Experimentatul jurnalist a discutat și despre revenirea Serenei Williams la Wimbledon după un an de pauză. Multipla câștigătoare de turnee de Mare Șlem a fost învinsă în primul tur de franțuzoaica Harmony Tan (24 de ani, 115 WTA), prestația americancei provocând o reacție fără echivoc din partea lui CTP. 

„La dublu ar putea să mai joace, să facă specatcol, ar veni lumea s-o vadă. Dar la simplu, la modul în care se mișcă...loviturile ei parcă au un amortizor. Are 41 de ani, nu se mai poate! Chiar nu știu ce vrea să mai demonstreze în continuare

N-are cum să mai câștige vreodată un Grand Slam. Nu e corect să-i acorzi Serenei wild-card, în timp ce o tânără jucătoare care ar putea să «explodeze e văduvită de așa ceva. Nu-i frumos ce face Serena. Eu am susținut că nimeni n-are voie s-o dea afară din tenis. Poate să joace în continaure, dar nu e bine pentru imaginea ei”, a adăugat Cristian Tudor Popescu. 

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO+FOTO Moment emoționant: a început să plângă în brațele Simonei Halep!

Când se joacă Simona Halep - Magdalena Frech în turul 3 la Wimbledon 2022 + Ce post TV transmite meciul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  01 Iulie 2022, 15:53

Incredibil, Simona a jucat in primul tur cu ...Pliskova si eu nu am vazut meciul ! :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close