SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cum acționează mafia pariurilor în tenis: „Am primit propuneri. Nu multe, dar au fost”

Alexandra Cadanțu a vorbit despre mafia pariurilor din tenis +10   FOTO
Alexandra Cadanțu a vorbit despre mafia pariurilor din tenis

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 11:14

Jucătoarea de tenis Alexandra Cadanțu (30 de ani) a vorbit în direct la GSP Live despre influența mafiei pariurilor sportive în lumea tenisului, dar și despre abuzurile pe care le suportă în mediul online. 

Alexandra ocupă în prezent locul 292 WTA, iar cea mai bună poziție a ocupat-o în 2014 când s-a clasat pe locul 59 WTA. Unicul ei turneu WTA câștigat a fost în proba de dublu, în 2014, chiar la București, unde s-a impus alături de compatrioata Elena Bogdan. În circuitul ITF, Cadanțu și-a adjudecat 9 titluri. 

VIDEO Cadanțu vorbește despre propunerile de meciuri trucate, pe care le-a primit

- Cât de expus este un jucător de tenis tentativelor de trucare de meciuri? Ai primit propuneri? 

- Da, am primit propuneri. Nu multe, dar au fost. Din start am refuzat, nu văd cum aș putea să fac asta. Eu când ma duc pe teren, vreau să dau totul ca să câștig. Întâmplător eram accidentată când am primit o propunere și am zis că nu pot să fac asta. Ori mă duc și încerc să fac ce pot, ori ies din teren. Nu concep așa ceva. Se întâmplă mai ales la turneele mici. Băieții fac în general asta, fetele sunt mult mai conștiincioase, serioase. E mai greu la fete. Dar depinde de fiecare.  

- Ai primit amenințări pe rețelele de socializare, din partea celor care au jucat la pariuri, nemulțumiți de rezultat? 

- Primesc, cred că toți primesc de fapt, după fiecare meci. Și dacă îl câștig, și dacă îl pierd. Am facebook-ul plin, blochez de fiecare dată, dar mereu apare cineva care să scrie o telenovelă întreagă, despre ce părere are el, cum să joc eu tenis. Câteodată mai răspund, când mi se pare total aberant ce scrie.  

Imagini din cariera Alexandrei Cadanțu

+6 FOTO

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV. VIDEO O tenismenă din România a trăit o experiență incredibilă în Franța: „Controlorul țipa la mine, tot trenul căuta pașaportul meu”

Detalii despre influența mafiei pariurilor în tenis: „Este o lume nevăzută, nu apare în media. La fiecare meci sunt cel puțin doi detectivi”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  29 Mai 2020, 13:03

Oare cine reprezinta "mafia pariurilor"?? Tot auzim despre dumneaei de ani de zile...n ati gasitnici voi nici autoritatile nici un nume? Un prenume macar,o porecla, orice...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close