SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2022

CTP, entuziasmat după victoria Simonei Halep cu Badosa: „N-am mai văzut de mult un meci câștigat psihic încă de la început” + Ce spune despre duelul cu Anisimova

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 21:21 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 21:50

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a învins-o pe iberica Paula Badosa (24 de ani, 4 WTA), scor 6-1, 6-2, și s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon 2022.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, editorialist la Gazeta Sporturilor, a analizat victoria Simonei și consideră că Halep a câștigat psihic meciul, Badosa având un complex de inferioaritate în fața jucătoarei din România.

Halep, avantaj moral în fața adversarei din „sferturile” Wimbledon 2022 » Ce s-a întâmplat în urmă cu 11 zile + Darren Cahill, punctul lor comun
HALEP LA WIMBLEDON
Halep, avantaj moral în fața adversarei din „sferturile” Wimbledon 2022 » Ce s-a întâmplat în urmă cu 11 zile + Darren Cahill, punctul lor comun

CTP, despre victoria lui Halep cu Badosa: „N-am mai văzut de mult un meci câștigat psihic încă de la început”

„N-am mai văzut de mult un meci câștigat psihic încă de la început. Spanioloaica venea de pe poziția ei de numărul 4 mondial, dar având un complex față de Simona, pe care l-a și anunțat. Este o greșeală să anunți asta. De pe această poziție a început pe cai mari, dând tare, sperând să o încalece. 

De la Simona au venit răspunsuri foarte bune. Simona nu s-a dus în spatele terenului și a rămas avansată, iar la 1-1 a reușit un passing shoot de rever în cross, pe lângă Badosa, și în acel moment am văzut pe chipul Badosei că Simona i-a intrat în cap. Apoi a încercat să blufeze, dar s-a văzut că este măcinată de frică, fapt care a determinat-o să facă un număr enorm de greșeli neforțate în setul 1. 

Apoi, în setul 2, a domolit jocul, a încercat să țină mingea în teren, ca să vadă ce face Simona. Aici m-a bucurat cel mai mult. Simona nu s-a apucat de un joc de uzură. Atunci ea a luat inițiativa, a început să schimbe prima, în raliu. Badosa s-a plimbat năucită pe teren, aștepta să piardă. Asta a fost istoria meciului”, a declarat CTP la Orange Sport.

+12 FOTO

CTP, despre duelul Halep - Anisimova din sferturile Wimbledon 2022 

CTP a analizat și meciul următor al Simonei Halep, cu Anisimova (20 de ani, 25 WTA), în „sferturile” Wimbledon. Gazetarul consideră că sportiva din Statele Unite ale Americii va fi prima adversară dificilă pentru Halep.

„A fost un meci frumos, dar ce să fac, sunt critic sportiv și o să spun că Simona încă nu a fost pusă la încercare. În unele momente, Badosa s-a învins singură. Simona nu a fost testată, dar va fi în meciul următor, cu Anisimova. Este într-o urcare acum. 

A făcut un meci important cu Coco Gauff, finalistă de Roland Garros. Ansimiova esta fosta Gauff, ea a explodat acum câțiva ani în tenisul american. Meciul acela i-a dat o propulsie, care va fi primul adversar dur pentru Simona. Nu va mai fi un meci scurt”, a mai spus CTP, conform sursei menționate.

Citește și alte știri despre Wimbledon 2022:

Simona Halep face meciul turneului și se califică în „sferturi” la Wimbledon! Doar o oră petrecută pe teren

Experții de la Wimbledon, profund impresionați de Simona Halep: „Victoria a părut fără efort. Prea bună pentru Badosa!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gigimarga2
gigimarga2  •  04 Iulie 2022, 23:28

Bravo Simo , da i nainte

pelicansli
pelicansli  •  04 Iulie 2022, 22:35

Articol scris in rafale de plâns.. Nu i a ieșit pariul, dar trebuia sa zică ceva de bine. Schimbați-i poza de azi nu mai are par nici la tâmple :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează