SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Cum arată tabloul masculin de la Australian Open » Cu cine joacă Murray, Djokovici, Nadal și Federer

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 09:59

În această dimineață a avut loc tragerea la sorți a tabloului masculin de la Australian Open.

Novak Djokovici și Rafael Nadal sunt pe aceeași parte de tablou, deci se pot întâlni în semifinale. În schimb, Federer, loc 17 ATP, are un tablou infernal, putând să încrucișeze racheta cu Murray în sferturile de finală.

Favoritul doi al competiției, sârbul Novak Djokovici, îl va înfrunta în primul tur pe ibericul Fernando Verdasco. Cei doi au oferit un meci superb în semifinalele turneului de la Doha din urmă cu o săptămână, atunci când Djokovici a salvat cinci mingi de meci ale spaniolului.

Rafael Nadal este abia favoritul nouă de la Melbourne. Campion în 2009 la Antipozi, acesta va debuta contra neamțului Florian Mayer, însă ar putea avea un meci infernal în turul trei împotriva lui Alexandre Zverev, noua senzație din tenisul mondial.

Roger Federer, favorit 17 în Australian, va juca primul meci oficial după accidentarea suferită în vara lui 2016. Elvețianul urmează să înfrunte un jucător venit din calificări. Totuși, Federer va avea și el un tablou greu, putând să-l întâlnească pe Berdych în turul 3, pe Nishikori în turul patru și pe Murray în sferturi.

Liderul mondial Andy Murray va debuta în primul tur contra ucraineanului Ilia Marcenko. 

AICI ai tabloul complet de la Australian Open 2017

Citește și:

Cum arată tragerea la sorți pe tabloul feminin, cu cine joacă Halep, dar și celelalte românce, în primul tur de la Australian Open

  • Turneul de la Australian open se va disputa în perioada 16-29 ianuarie și va fi transmis de EuroSport și EuroSport 2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează