SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur de la Australian Open! » Cu cine joacă celelalte românce

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 08:35

Simona Halep (4 WTA) și-a aflat adversara din primul tur al turneului de Mare Șlem de la Australian Open. Românca o va întâlni pe americanca Shelby Rogers (57 WTA).

Simona, care este favorită patru la turneul de la Antipozi, a mai jucat o singură dată în compania lui Shelby Rogers, pe care a învins-o la US Open 2015, scor 6-2, 6-3.

Halep este pe aceeași parte de tablou cu liderul mondial și deținătoarea titlului de la Melbourne, Angelique Kerber, pe care o poate întâlni în semifinale. Un alt meci greu ar putea veni în sferturi, contra rusoaicei Svetlana Kuznețova.

Dacă trece de Rogers, Simona va juca în turul doi cu învingătoarea meciului dintre Ashleigh Barty și Annita Beck.

În turul trei, Halep poate juca cu Monica Puig sau Patricia Țig.

Cu cine joacă celelalte românce

  • Irina Begu (30 WTA o va întâlni pe Yaroslava Shvedova (41 WTA).
  • Monica Niculescu (40 WTA) va înfrunta o jucătoare venită din calificări.
  • Sorana Cîrstea (78 WTA) va da piept cu tânara rusoaică Irina Khromacheva (92 WTA)
  • Patricia Țig (117 WTA) va juca în primul tur în compania Monicăi Puig (32 WTA), nimeni alta decât deținătoarea aurului olimpic de la Olimpiada de la Rio.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
mishu_74
mishu_74  •  13 Ianuarie 2017, 17:08
Postat de adi_stelistul pe 13 Ianuarie 2017, 10:32

Rogers e periculoasa, a crescut mult in 2016. Sa ne amintim cat de clar a invins-o pe Irina la RG, dupa ce trecuse de Kvitova si Pliskova. Cred insa ca Simona va trece de ea. Si pe previzibila adversara din turul 2, Beck, Simona o poate invinge in mod normal, asa cum a facut si in vara la Cincinnati. Puig e periculoasa, dar nu cred ca va mai repeta saptamana pe care a avut-o la Rio prea degraba. Simona a avut o tragere la sorti buna. Pana prin optimi (cand ar pica cu Venus, aflata totusi la o varsta si ea) nu ar trebui sa aiba probleme deosebite. INSA: asa a fost si anul trecut si stim ce s-a intamplat. Sper sa nu uite asta, nici ea, nici stafful ei.

Teoretic nici Venus nu ar trebui sa-i puna probleme, dar nu stii niciodata cum e in tenis. Primul meci, cel cu Rogers e cel mai dificil, daca se calibreaza si e concentrata de la inceput va fi o formalitate, Rogers nu are armele sa o bata. Totul e in mintea Simonei, cum zicea si Mats Wilander, daca mental e ok si rezista 7 meciuri, poate sa bata pe oricine, cam orice alta discutie daca nu e constructiva, e de prisos....

lapusneanul
lapusneanul  •  13 Ianuarie 2017, 17:07
Postat de redbuldog pe 13 Ianuarie 2017, 12:43

Dah nu o vaz bine deloc,pe machedoanca..!Hai sa speram ca pe Rogers,o poate elimina,dar in turul 2 cu Barty,va avea parte de o ,,experienta''umilitoare!

cunoscatorule....cine castiga turneul ? scorul finalei ? cati asi trimite simona ? vreau sa pun la pariuri , impartim banii, tu mergi doar la castig, eu merg si la pierdere:)....prostia voastra nu are limite...hahahahaha.....

597667370336981
Kitty Mace  •  13 Ianuarie 2017, 13:17

E o jucatoare f buna Rogers, bafta Simona!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează