SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Cum au reacționat Begu, Dulgheru și Niculescu înaintea disputei cu Germania

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2016 15:42

Irina Begu, Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru au vorbit și ele despre tragerea la sorți de la Fed Cup. Begu se bucură că joacă prima, în timp ce jucătoarele de dublu ale României abia așteaptă să revadă atmosfera fantastică de la Cluj. 

"Cred că e bine că joc prima, chiar dacă nu are mare importanţă cine deschide pentru România. Sunt pregătită să-mi fac treaba şi sper să se termine cu bine primul meci. Ştiu cum să-l abordez tactic, pentru că am mai jucat cu Kerber şi cred că presiuna va fi pe ea. Pe noi ne ajută mult că jucăm acasă", a spus Irina Begu la conferința de presă.

Monica Niculescu va evolua la dublu alături de Alexandra Dulgheru. Sportivele noastre abia așteaptă să joace din nou în fața publicului de la Cluj: "Abia aştept să intru în teren şi să joc cel mai bun tenis al meu, dar şi să-mi amintesc de publicul minuntat de la Cluj, din februarie".

"Toate suntem pregătite în echipă să ne adaptăm la orice schimbare se va ivi, indiferent că e vorba de meciurile de simplu sau de dublu", a spus Alexandra Dulgheru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close