SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Cum au văzut ruşii finala Simona Halep - Maria Şarapova: "Ce slabi, scuzaţi-mi sarcasmul" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 08 iunie 2014 22:16

Evgheni Kafelnikov, fost număr 1 mondial şi cîştigător la Roland Garros, a ţinut să-i înţepe pe cei care i-au criticat munca la Federaţia Rusă de Tenis, unde este vicepreşedinte.

"Am cîştigat trei titluri la Roland Garros. Ce muncă slabă pentru Federaţie! Ar trebui să fim daţi toţi afară. Scuzaţi-mi sarcasmul!", a punctat rusul.

"Să nu omitem punctul fatal"
Cotidianul Sport-Express, care a numit ziua de alaltăieri "Sîmbăta ruşilor", după victoriile celor doi juniori şi a Mariei Şarapova, n-a uitat de momentul socotit de moscoviţi "decisiv".

"Unul dintre arbitri a strigat «out», românca s-a oprit, dar s-a dovedit că fusese afară. Fatal!", a consemnat Evgheni Fediakov, 46 ani, jurnalist sportiv specializat pe tenis din 1994.

" Simona Halep a părut mai obosită faţă de meciurile precedente. Am zis că românca e favorită dacă terenul va fi moale şi umed, dar n-a fost aşa. Pentru noi e o zi istorică, deşi n-avem o poză cu toţi campionii. Vom face un colaj" (Şamil Tarpişcev, preşedintele Federaţiei Ruse)

"Maşa noastră de aur! E prima tensimenă din Rusia care cîştigă acelaşi mare şlem de două ori" (SportBox, portal rus)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
florin_videa
florin_videa  •  10 Iunie 2014, 16:47
Postat de 1349magus pe 09 Iunie 2014, 23:34

S-a vazut cat de rusoaica e. Cand a inceput a doua strofa a imnului se uita la ceas.

super comentariu :)

1349magus
1349magus  •  09 Iunie 2014, 23:34
Postat de mastercalibra pe 09 Iunie 2014, 12:18

Astia sunt la politicienii romani. Infinit mai multe a facut Romania pt Halep decat Rusia pt Sharapova, care e plecata de cand era doar un copil in America. Singura legatura a ei cu Rusia e imnul care ii este cantat cand castiga ceva

S-a vazut cat de rusoaica e. Cand a inceput a doua strofa a imnului se uita la ceas.

jgionea
jgionea  •  09 Iunie 2014, 23:21
Postat de medium pe 09 Iunie 2014, 17:49

de acord 100 % cu tine. in maxim 2 ani daca merge asa simona o va servi la micul dejun pe sharapova. e tanara , are 22 de ani. bravo ei, si familiei care a sustinuto!! cat despre ajutorul statului roman acordat,nici nu are rost sa mai vb!!!

Dragi Simona-supporters, Un vechi coleg de liceu la Sf.Sava stabilit pe coasta de Est a SUA mi-a adus la cunostinta urmatoarele. Finala de fete de la RG s-a transmis la ora 9 dimineata in direct pentru cei ce locuiesc pe coasta de Est. Transmisia s-a facut pe National Broadcast Corporation, deci nu pe canale sportive ca ESPN 1 sau 2. Un fapt deosebit, mai important, decit rezultatul propriu zis, l-a reprezentat cometariul lui John McEnroe (77 ATP titles) spre sfirsitul setului 1: " We are lucky to be contemporaneous with these two great athletes.They are offering today, the highest quality tennis ever seen at Roland Garros." BRAVO TIE SIMONA!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close