SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // VIDEO Cum se pregătește Svitolina pentru meciul cu Halep: show cu Gael Monfils pe Instagram: videoclipul obraznic postat din camera de hotel

Elina Svitolina și Gael Monfils, sărbătorind în stilul lor calificarea în semifinale la Wimbledon // Sursă foto: Instagram „G.E.M.S Life”
Elina Svitolina și Gael Monfils, sărbătorind în stilul lor calificarea în semifinale la Wimbledon // Sursă foto: Instagram „G.E.M.S Life”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 08:47

WIMBLEDON 2019 // Elina Svitolina (24 de ani, 8 WTA) s-a calificat în semifinale la Wimbledon, acolo unde va da peste Simona Halep (27 de ani, 7 WTA).

Frumoasa ucraineancă se află într-o relație cu excentricul Gael Monfils (32 de ani, 17 ATP), cei doi formând unul dintre cele mai în vogă cupluri din tenisul profesionist.

A fost petrecere marți în camera de hotel a celor doi, calificarea Svitolinei în semifinală fiind celebrată așa cum se cuvine. Cei doi au postat un clip amuzant pe Instagram, în care francezul sărbătorea printr-un dans rebel accederea iubitei sale în penultimul act de la Wimbledon. 

 

Monfils și Svitolina dețin în comun un cont de Instagram, intitulat „G.E.M.S Life”, acolo unde postează fotografii sau clipuri amuzante cu momentele petrecute pe teren sau în viața privată.

Săptămâna trecută, cei doi au postat un videoclip dintr-un club de lux din Londra, unde n-au ezitat să danseze fără inhibiții în fața celor prezenți.

 

Dacă Svitolina a impresionat și a ajuns până în semifinale, Gael Monfils nu s-a putut bucura de un parcurs asemănător. El s-a retras în primul tur, în meciul disputat împotriva compatriotului Ugo Humbert (66 ATP), din cauza unei accidentări.

Vezi și: FOTO Elina Svitolina, obstacolul din drumul spre finală pentru Simona Halep

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1030692566988423
Mihai Sava  •  11 Iulie 2019, 12:40

Ptr. Gabi Constantinescu: Folosirea greșită a pronunției în altă limbă arată o lipsă de cultură în fonetica limbii respective și schimbarea vocalei în interiorul cuvântului poate fi o ușoară formă de *** verbal....CACOFONIA și nu cocofonia este altceva! Poate fi edificator DEX-ul! Este adevărat că sunt puse să vorbească despre sport toate fătucile *** de la toate televiziunile din țară care nu au nici măcar minimul interes să înțeleagă despre ce vorbesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10216128479583921
Gabi Constantinescu  •  10 Iulie 2019, 20:11

A spune Wimbeldon în loc de Wimbledon este o greșeală pardonabilă doar pentru indivizii care nu au prea multe în comun cu lumea fascinantă a tenisului mondial. Este ca și cum, un iubitor al litoralului românesc ar spune Costanța în loc de Constanța. Ori ești limbut, ori habar nu ai pe unde umbli cu mintea....Cocofonia Wimbeldon https://supratenisfotbal.blogspot.com/2019/07/cocofonia-wimbeldon.html

badeadorian
badeadorian  •  10 Iulie 2019, 16:32
Postat de Lengyel Adrian pe 10 Iulie 2019, 12:18

Tradatoarea asta de rasa (ca sa nu spun altfel) de cand e cu ala a devenit mai buna pentru ca poate sa faca mult mai bine spagatul si pierde mai putin timp la toaleta...

Ai probleme mari la acoperis in urma vremii capricioase din acest an !! . Acoperisul ravasit si mansarda ramasa fara mobila !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează