SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Cum se simte Simona Halep după ce a aflat că are coronavirus! Antrenorul oferă cele mai noi detalii: „Are simptome medii! Nu știe unde s-a infectat”

Simona Halep are coronavirus // FOTO: Guliver/GettyImages +37   FOTO
Simona Halep are coronavirus // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 12:46 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 13:06

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) are COVID-19, iar Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii ei a oferit cele mai noi vești despre starea de sănătate a jucătoarei.

Simona Halep a dezvăluit sâmbătă că are coronarivus și că se află în izolare, iar Apostu-Efremov spune că a fost surprins când a aflat pentru că știa că Simona Halep a luat toate măsurile de precauție.

Simona Halep are coronavirus » Cum se simte Halep și ce mesaj a transmis: „Am avut simptome ușoare”

„O perioadă nu ne-am văzut. Nu am avut contact cu ea. Simona e în regulă, s-a autoizolat. Are simptome medii și sper să se refacă repede. Am fost destul de surprins pentru că Simona a fost destul de atentă și grijulie. Tot timpul a respectat toate măsurile. Nu șitu de unde a luat, nici ea nu știe!

Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. E o realitate. Important e să treacă repede și bine peste această boală, acest virus. Apoi vom începe pregătirea.

Eu cred că am fost testat de 10-11 ori, poate chiar mai mult. Plus testele făcute înainte să plecăm, pe care WTA ne obligă să le facem înainte de un turneu. Așadar, cred că Simona a făcut in jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea”, a declarat antrenorul Artemon Apostu-Efremov la emisiunea „Așii Tenisului”, de la Digi Sport.

Simona Halep, depistată pozitiv cu COVID-19

Simona Halep se afla de două săptămâni în România, după ce a fost eliminată în sferturi în turneul de Mare Șlem de la Roland Garros. Competiția de la Paris a fost ultima disputată de Halep în acest an.

Din cauza pandemiei de coronavirus, turneele care se desfășurau în mod tradițional în Asia au fost anulate. Cel mai probabil, dacă situația epidemiologică de la Antipozi o va permite, Halep va reveni pe teren în ianuarie, la Australian Open. 

„Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună”, a fost mesajul postat de Halep pe Twitter.

VIDEO Irina Bara a rememorat în direct meciul dramatic cu Simona Halep: „Am fost atât de aproape!”

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Ilie Năstase s-a revoltat după ce a aflat că Simona Halep are coronavirus: „Suntem proști de tot! Devenim și noi bărbați?”

Simona Halep are COVID-19. De la Simona Halep la Novak Djokovic: ce alți mari jucători de tenis s-au infectat cu COVID-19 în 2020

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
bazinga
bazinga  •  01 Noiembrie 2020, 19:42
Postat de Constantin Mosnegutu pe 31 Octombrie 2020, 23:15

S-a mobilizat toata planeta! Au inceput sa trimita scrisori, email-uri sa stranga chiar si ajutoare. Au deschis chiar si conturi la banci sa stranga fonduri de intr-ajutorare!!! PENIBIL!!!

Tu esti penibil, bai ala din poza !

sala_dalles
sala_dalles  •  01 Noiembrie 2020, 16:48
Postat de Constantin Mosnegutu pe 31 Octombrie 2020, 23:15

S-a mobilizat toata planeta! Au inceput sa trimita scrisori, email-uri sa stranga chiar si ajutoare. Au deschis chiar si conturi la banci sa stranga fonduri de intr-ajutorare!!! PENIBIL!!!

Gluma mai putin sau mai mult astia se pregatesc cind ne dau amenda sa le prezentam pe linga carnetul de sofer si certificatul covid negativ altfel mai primim una

972520872778599
Carlos Mendoza  •  01 Noiembrie 2020, 05:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează