SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Cum și-a dezamăgit Simona tatăl în acest an » Stere Halep are așteptări imense de la fiica lui în 2018 și face o promisiune

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 17:33

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, liderul mondial din WTA, e ferm convins că fiica lui va reuși să câștige mai multe turnee de Mare Șlem de-a lungul carierei. Totuși, el a recunoscut că a fost dezamăgit după finala Roland Garros pierdută cu Ostapenko. 

"De acum, obiectivul primordial este foarte simplu, e firesc şi e aşteptat de toată lumea: câştigarea unui titlu de Grand Slam. Şi vă spun cu onestitate că, personal, sunt convins că Simona este capabilă să câştige mai multe titluri de Grand Slam, nu doar unul singur. De acum încolo, va fi o altă Simona din toate punctele de vedere. Este un alt statut pe care trebuie să îl confirme. Are puterea să o facă şi o va face", a spus Stere Halep, într-un interviu acordat celor de la Fanatik. 

Tatăl Simonei Halep a vorbit și despre cele două finale de Mare Șlem pierdute de fiica sa, ambele la Roland Garros, în 2014 și 2017. 

"În 2014 a jucat contra Şarapovei, o mare jucatoare, o emblemă a tenisului, a fost un meci ca o sărbătoare. În 2017 însă a fost o finală surpriză contra unei jucatoare apărute cumva de nicăieri. Iar înfrângerea în sine, dacă ar fi venit de la o adversară de Top 10, poate nu aş fi fost atât de dezamăgit, însă a fost şansa ei şi nu a profitat de ea",  a declarat acesta conform sursei citate. 

"Să dea Dumnezeu să se menţină  Jelena Ostapenko în Top 10. Important e să ai capacitatea şi inteligenţa să înveţi atât din victorii, cât şi din înfrângeri. Iar Simona cred că a dovedit că a ştiut să treacă peste" Stere Halep

"După o victorie, îmi place să mă întâlnesc cu prietenii, cu familia. Bucuria trebuie împărtăşită, trebuie trăită alături de cei dragi, pentru că altfel nu o simţi cu adevărat. Fiecare victorie a copilului reprezintă împlinirea sufletească a unui părinte" Stere Halep

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  15 Decembrie 2017, 11:29

Astea-s obiceiurile traditionale la aromani. Ei urmaresc indeaproape traiectoria profesionala a copilului si la varste inaintate. Nu-i nimic rau in asta. Numai ca in sport sunt limite fiziologice si mentale. Trebuie mult mai multa grija in aceasta teribila supervizare parinteasca.

109097349745292
Cici Demedici  •  15 Decembrie 2017, 09:26

chiar asa? tatuca pune presiune pe copilul ei? cu cit vrei mai mult cind nu se poate cu atit nu se va intimpla. sincer? simona anul asta va avea o cadere spectaculoasa. instinctele materne isi spun cuvintul. isi doreste o familie si nu ii mai este gindul la nu stiu ce performante. a si spus ca nu vrea sa se mai concentreze pe nu stiu ce loc si va juca din placere. corect? banii si i-a facut asa ca a pune si acum presiunee uitind tatuca ca simona este copilul ei este femeie ca are si ea neputinte si nu este robot. imi este sila de parinti care mare lucru nu au facut ei in viata lor si vor prin copii lor sa se razbune pe viata care ... asa ca de aici va incepe un sfirsit urit. simona daca nu se va rupe de sfaturile tatucai si daca nu se va detasa de porcarii de genul asta va cade cu viteza luminii. si daca nu... dupa prima infringere va urma dorinta patimasa sa revina unde mintea-i va fi umbrita de patima de a cistiga cu orice pret. oricum ce joaca simona este previzibil. a avut sansa sa se termine totul cu competitii care mai puteau sa o detroneze... vom mai vedea. nu cred insa ca va mai putea ceva de rasunet. ca sa poata trebuie sa se reinventeze. si ca orice reinventare este un proces unde mai poti pierde pina va da roade gaselnitele. pina atunci tatuca sa stea departe si menirea lui sa ii fie alaturi si la bine si la rau. iar ca sfaturi doar incurajari. altcumva va strica ce a facut simona pina acum. asta este sfatul meu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează