SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Scandal de proporții în Ungaria: acuzați că și-au falsificat testele COVID!

Echipa de Cupa Davis a Ungariei, la competiția de la finalul anului trecut / Sursă foto: Imago Images
Echipa de Cupa Davis a Ungariei, la competiția de la finalul anului trecut / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 12:51 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 12:54

Reprezentativa masculină de tenis a Ungariei e acuzată că a folosit teste negative COVID-19 false. S-ar fi întâmplat în cadrul turneului final al Cupei Davis, care a avut loc la sfârșitul lui 2021, la Torino, Madrid și Innsbruck.

La aproape două luni de la terminarea celei mai prestigioase competiții pe echipe din tenisul masculin, Federația Maghiară de Tenis se află în mijlocul unui uriaș scandal. Medicul echipei e bănuit că a emis teste false pentru delegația care a făcut deplasarea la Torino, orașul unde Ungaria a disputat meciurile împotriva Croației și Australiei.

S-a constatat, așadar, că testele prezentate de reprezentanții maghiarilor nu au fost efectuate în vreun laborator specializat, anunță presa din Spania. 

Teste COVID falsificate pentru echipa de Cupa Davis a Ungariei?!

Ziarul maghiar Nepszava a anunțat în premieră că naționala Ungariei a făcut deplasarea în Italia folosindu-se de teste negative COVID-19 care erau falsificate! 

Marton Fucsovics (40 ATP), Attila Balázs (131 ATP), Zsombor Piros (282 ATP), Fabian Marozsan (359 ATP) și Peter Nagy (508 ATP dublu) au fost cei cinci componenți ai echipei maghiare.

Vom coopera pe deplin cu autoritățile și vom informa publicul cu privire la rezultatele investigației”, au anunțat reprezentanții federației maghiare, conform Marca.

Citește și alte știri din tenis: 

„Gata cu tenisul!” » Daniil Medvedev, apariție inedită după finala de la Australian Open + s-a retras de la următorul turneu

Un jucător de top din ATP comentează triumful lui Nadal de la Australian Open: „S-a hrănit din absența lui Djokovic!”

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close