SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA HOPMAN

CUPA HOPMAN // Serena Williams a reușit prima victorie a sezonului, dar SUA a pierdut cu Grecia în Cupa Hopman

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 12:24

Serena Williams, 16 WTA, muncește din greu pentru a fi la capacitate maximă la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, care începe pe 14 ianurie.

Jucătoarea de 37 de ani reprezintă Statele Unite la Cupa Hopman, competiție neoficială care are loc anual la începutul sezonului, în Australia. Azi dimineață, Serena a învins-o în două seturi pe grecoaica Maria Sakkari, 41 WTA, scor 7-6 (3), 6-2, după o oră și 46 de minute de joc.

După un prim set echilibrat, animat de două răsturnări de situație, Serena s-a impus cu 7-6, adjudecându-și ulterior fără emoții setul secund, 6-2.

Grecia a învins însă Statele Unite cu 2-1. Stefanos Tsitsipas, 15 ATP, l-a învins pe Frances Tiafoe, 39 ATP, scor 6-4, 6-7, 6-3, în timp ce Serena și Tiafoe au pierdut meciul de dublu mixt contra lui Tsitsipas și a Mariei Sakkari, 1-4, 4-1, 2-4.

Până la confruntarea cu Maria Sakkari, Serena mai disputase un meci în luna decembrie a acestui an, la demonstrativul de la Abu Dhabi, unde a fost învinsă în trei seturi de sora sa Venus Williams, 39 WTA, scor 6-4, 3-6, 8-10.

Vezi șiTURNEUL DE LA BRISBANE // Start de sezon de coșmar pentru Mihaela Buzărnescu! A câștigat doar două game-uri la debutul la Brisbane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
martinpen
martinpen  •  31 Decembrie 2018, 13:05

Bine ca nu e Serena la fcsb, ca o punea Becali sa slabeasca, ca pe Budescu si Alibec...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează