SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Cuplul Tecău/Mattek-Sands a abandonat în ”16”-imi la French Open

Tecău și Mattek-Sands au ratat ”optimile” de la Roland Garros
Tecău și Mattek-Sands au ratat ”optimile” de la Roland Garros

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 03 iunie 2012 22:40

Perechea Horia Tecău/Bethanie Mattek-Sands (România/SUA) nu a putut depăşi turul doi al probei de dublu mixt de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al întrecerii.

Cei doi au abandonat meciul cu tandemul Kveta Peschke/Mike Bryan (Cehia/SUA), cap de serie numărul doi, la scorul de 3-5 şi 15-40 în primul set, după 27 de minute de joc, deoarece tenismena americană s-a accidentat. Pentru performanţa reuşită la French Open, Horia şi Bethanie vor primi un cec în valoare de 7.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
valyomanyd
valyomanyd  •  04 Iunie 2012, 00:26

Asa da, bravo, ati venit cu o completare " tenismena america s-a accidentat " acum pe bune, nu puteati de prima data ? sau ati fost.....constipati ? :))))

lupul-cel-rau
lupul-cel-rau  •  03 Iunie 2012, 22:22

Incompetentilor!

redplayer
redplayer  •  03 Iunie 2012, 21:22

ce stire !. lol......dar asta e Romania....vrei sa citesti o stire si intri intr-o confuzie mai mare, nu exista explicatii........................doar amatorism.....2 minute articolul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează