TENIS  ·  FEDERAȚIE

Curtea de Apel, decizie în cazul validării lui Ion Țiriac la Federația Română de Tenis

Conducerea Federaţiei Române de Tenis, cu Ion Țiriac în frunte, a fost recunoscută în instanţă
Conducerea Federaţiei Române de Tenis, cu Ion Țiriac în frunte, a fost recunoscută în instanţă

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 09:45

Conducerea Federaţiei Române de Tenis, cu Ion Țiriac în frunte, a fost recunoscută în instanţă, se arată într-un comunicat de presă remis de forul român. 

„Prin hotărârea definitivă pronunţată astăzi, 11.06.2020, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondate toate apelurile formulate de asociaţiile Tenis Club Pamira, Tenis Club Olimp şi Triumf 2000 împotriva sentinţei Tribunalului Bucureşti prin care s-a dispus înscrierea noii componenţe a organelor de conducere ale Federaţiei Române de Tenis, votată prin hotărârea Adunării Generale de Alegeri din 19.06.2019. 

Comitetul Director al FRT este compus din Ion Ţiriac - preşedinte, George Cosac, Răzvan Itu, Alina Cercel-Tecşor şi Adrian Marcu - vicepreşedinţi”, se anunță în comunicat. 

FRT va putea astfel beneficia de finanţare de la bugetul de stat prin fonduri alocate de Ministerul Tineretului şi Sportului. Acesta este al treilea an în care Federaţia Română de Tenis nu primeşte finanţare de la bugetul de stat din cauza problemelor juridice.

VIDEO. Ion Țiriac, mesaj clar pentru clasa politică din România: "Uitați-vă peste graniță, la maghiari! Au făcut din sport prioritatea numărul 1"

Citește și alte știri din tenis: Pe nea Nelu lumea îl vedea des în vie udând butucii. Până într-o zi când mascații au venit peste el. Incredibil ce era ascuns printre rânduri Acum, tot satul râde de el
Libertatea
Comentarii (1)
Sever Augustin Pop  •  12 Iunie 2020, 12:35

Este clar, acest personaj stie doar sa ia......N-a invatat ca in viata trebuie sa dai atunci cand ai primit prea mult....

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Handbal M
Aalborg - HC Motor
Digi 4
19:45 Handbal M
Kielce - Pick Szeged
Digi 2
21:45 Handbal M
PSG - Flensburg
Digi 4
22:00 Fotbal, Preliminarii Liga Campionilor
Gent - Dinamo Kiev
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum

Urmărește aici

acum!
×