SPORTURI  »  TENIS  »  FEDERAȚIE

Curtea de Apel, decizie în cazul validării lui Ion Țiriac la Federația Română de Tenis

Conducerea Federaţiei Române de Tenis, cu Ion Țiriac în frunte, a fost recunoscută în instanţă
Conducerea Federaţiei Române de Tenis, cu Ion Țiriac în frunte, a fost recunoscută în instanţă

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 09:45

Conducerea Federaţiei Române de Tenis, cu Ion Țiriac în frunte, a fost recunoscută în instanţă, se arată într-un comunicat de presă remis de forul român. 

„Prin hotărârea definitivă pronunţată astăzi, 11.06.2020, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondate toate apelurile formulate de asociaţiile Tenis Club Pamira, Tenis Club Olimp şi Triumf 2000 împotriva sentinţei Tribunalului Bucureşti prin care s-a dispus înscrierea noii componenţe a organelor de conducere ale Federaţiei Române de Tenis, votată prin hotărârea Adunării Generale de Alegeri din 19.06.2019. 

Comitetul Director al FRT este compus din Ion Ţiriac - preşedinte, George Cosac, Răzvan Itu, Alina Cercel-Tecşor şi Adrian Marcu - vicepreşedinţi”, se anunță în comunicat. 

FRT va putea astfel beneficia de finanţare de la bugetul de stat prin fonduri alocate de Ministerul Tineretului şi Sportului. Acesta este al treilea an în care Federaţia Română de Tenis nu primeşte finanţare de la bugetul de stat din cauza problemelor juridice.

VIDEO. Ion Țiriac, mesaj clar pentru clasa politică din România: "Uitați-vă peste graniță, la maghiari! Au făcut din sport prioritatea numărul 1"

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, reticentă față de US Open: „E o decizie extrem de personală” » Darren Cahill crede că protocolul nu va funcționa pentru sportiva sa

Roger Federer nu va mai juca până în 2021! A suferit a doua operație la genunchiul piciorului drept » Mesaj pentru fani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1841944262513403
Sever Augustin Pop  •  12 Iunie 2020, 12:35

Este clar, acest personaj stie doar sa ia......N-a invatat ca in viata trebuie sa dai atunci cand ai primit prea mult....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează