SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Daniel Dobre a dat verdictul! Ce trebuie să facă Simona Halep: „Așa n-ar mai pierde niciun meci tot anul”

Daniel Dobre, în tribune la Wimbledon
Daniel Dobre, în tribune la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 18:05

Daniel Dobre (50 de ani) a condus-o pe Simona Halep (27 de ani, locul 4 WTA) către cel de-al doilea trofeu de Grand Slam din carieră și știe ce trebuie să facă sportiva pentru a deveni invincibilă.

Antrenorul Simonei Halep recunoaște că se sfătuiește cu fostul tehnician al jucătoarei, Darren Cahill (53 de ani), și este de părere că o posibilă revenire a acestuia în echipa ei ar face-o invincibilă în următorul sezon.

„Vorbesc cu Darren. Nu am nicio problemă să-i cer sfaturi. Când am o problemă, mă consult chiar și cu cei mai tineri. Eu l-am chemat pe Darren, l-am întrebat dacă poate să vină.

Bineînțeles că îmi doresc să o antrenez în continuare pe Simona, dar îl vreau și pe Darren alături de noi. Cu Darren lânga noi, n-ar mai pierde niciun meci tot anul!”, a spus Dobre, la Marius Tucă Show.

VEZI ȘI:

GSP LIVE // liveTEXT+ FOTO ACUM: Simona prezintă trofeul de la Wimbledon » Sute de fani au ajuns la Național Arena cu O ORĂ înainte de startul evenimentului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează