SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Fostul antrenor al Simonei Halep a explicat de ce nu a participat la Jocurile Olimpice: „Virusul a speriat-o!”

Simona Halep // sursă foto: reuters +49   FOTO
Simona Halep // sursă foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 23:28

Daniel Dobre, fostul antrenor al Simonei Halep (28 de ani, 2 WTA), a vorbit despre jucătoarea de tenis româncă, dezvăluind motivul pentru care aceasta nu a participat la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

În timp ce Simona Halep stă departe de terenul de tenis în această perioadă marcată de pandemia de COVID-19, fostul său antrenor a dezvăluit cum sportiva româncă nu a participat la Jocurile Olimpice de la Rio de teama virusului zika: 

„Chiar vorbeam și cu Simona zilele trecute, tenisul este vioara a doua acum. Viața de zi cu zi este mai importantă. Mai țineți minte când a fost cu Jocurile Olimpice, eram tot cu ea și multă lume nu a crezut că i-a fost frică de acel virus, la Rio”, a declarat Dobre la Radio HIT Iași. 

Simona Halep a anunțat ce sumă donează în lupta împotriva COVID-19: „A venit din suflet. Doctorii și românii au nevoie de ajutor”

Daniel Dobre: „Vrea să aibă copii în viitor, îi era frică”

Cu această ocazie, antrenorul i-a luat apărarea Simonei, susținând că românca a luat decizia corectă: 

„Pentru o fată tânără care vrea să aibă copii în viitor, chiar îi era frică de acest lucru. Și atâta vreme cât știa că există o șansă cât de mică ca ea să poată avea la un moment dat probleme de sănătate din cauza participării la un turneu, întotdeauna va alege sănătatea și viitorul. 

Tenisul domină o perioadă scurtă din viață, după care trebuie să trăiești. Și ce faci? Trăiești cu regretul că  te-ai îmbolnăvit într-un turneu și ai anumite probleme? E foarte matură abordarea Simonei, cu toate că nu întotdeauna este respectată”, a spus Daniel Dobre.

Simona Halep: „Îmi doresc mult o familie”

În 2019, la scurt timp după câștigarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon, Simona s-a deschis și a vorbit despre viața ei personală și despre aspirațiile familiale pe care le are:

Îmi doresc mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. După, aș vrea să mă ocup de ei, să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a mărturisit Simona.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+45 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre Simona Halep și tenis:

Simona Halep: „Va fi foarte dificil să revin dacă pierd asta”

Bianca Andreescu și „fața ei adevărată” » Ședință foto de clasă a campioanei de la US Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează