SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Simona Halep, așa cum n-ai mai văzut-o » Dezvăluiri din viața personală, despre nuntă și copii: „Mă voi dedica total!”

Simona Halep // Sursă foto: Instagram Simona Halep
Simona Halep // Sursă foto: Instagram Simona Halep

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2019 13:26

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA), proaspăt campioană la Wimbledon, a fost protagonista unui moment special în urmă cu o săptămână. Ea a luat parte la prima conferință de presă din România susținută pe Instagram, dintr-un autobuz supraetajat, în care utilizatorii cunoscutei rețele de socializare au intervievat-o pe supercampioana noastră.

Totul s-a petrecut sâmbătă, 20 iulie, la Constanța, acolo unde Halep le-a prezentat concetățenilor trofeul cucerit la Londra. Printre altele, Simona a vorbit în timpul videoconferinței despre cum vede ea nunta ideală, dar și despre viața de la finalul carierei.

„Nu aș vrea să visez ceva și să nu-mi iasă, dar la nuntă aș vrea să am cât mai mulți oameni, familia și prietenii. Aș vrea ca nunta să fie în România, nu știu dacă la mare sau în alt oraș”, a spus Halep. 

... Simona Halep, despre copii: „Îmi doresc mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. După, aș vrea să mă ocup de ei, să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”.

Vezi și: Simona Halep are o armă secretă! Daniela Hantuchova o dezvăluie: „Darren Cahill îi numește soț și soție” :)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1897145060579643
Danut Burla  •  27 Iulie 2019, 20:43

O sa gaseasca si un baiat bun chiar si roman poate sa fie nu-i obligatoriu machedon sau arroman cum mint unii... Dar sigur un divortat de doua ori si aventurier cu cite nu stie nici el nu va fi alesul tatic al 3-4-5 copii citi i-si doreste Simona.... Ca i se impune niste nebunii de astea de catre patriarhii tribului ? Nu cred ca este asa de proasta cum se scrie cred ca joaca teatru asa de prostesc.... Simona nu se lasa de tenis pentru un prespalat de 40 de ani ce este poate si plin de sida de atitea aventuri.... Cind merge prea bine cariera nu-i dai cu piciorul pentru o nebunie de aventura cu un zapacit vinator de femei frumoase sa faca publicitate si sa devina celebru distrugind o sportiva mare... cum a facut cu Victoria Azarenca fostul ei sot, doar de asta a luat-o sa o distruga pus de mafia rusa ce o apara pe Sharapova....

151931365958661
Eduard Schmidt  •  26 Iulie 2019, 12:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

max9
max9  •  26 Iulie 2019, 03:40

zic ei ca is machidoni, macedoneni, albanezi sau ***. dar pentru mine arata ca niste ***.. totusi de apreciat shrek ca se considera romanca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează