Comentarii (28)
ecucu  •  17 Iulie 2019, 22:48

Boala grea invidia asta. Cu haterii Simonei ne-am cam obisnuit dar este atat de mare incat si antrenorul ei s-a pricopsit cu niste hateri. Marii sportivi au si ei hachitele lor si Simona nu face exceptie dar a inceput sa le controleze din ce in ce mai bine daca ne amintim episodul cu Cahill de la Miami. Este si o alta explicatie Hagi plateste jucatorii in timp ce Halep plateste ea antrenorul . Cred ca Simona si-a spalat pacatele fata de D. Dobre, bagatul batului printre gard ii tot o haterie.

bazinga  •  17 Iulie 2019, 19:59

Saracul om....ce sa mai zica?Toata lumea a vazut cum il trateaza diva de la Constanta....ca pe un presh!

Gigi Papadie  •  17 Iulie 2019, 19:14

nu cred ca a fost ceva iesit din comun....la nivelul atins de ea ,este de asteptat sa cistige oricind un turneu. a fost iesit din comun maniera in care a jucat si cistigat. bravo Simona

Rè Ùss  •  17 Iulie 2019, 15:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alecone  •  17 Iulie 2019, 13:18

Incet dar sigur va transformati intr-un tabloid de toata jena cu titlurile astea. Nu faceti altceva decat sa ii indepartati pe cei care vor sa citeasca "sport" intr-un ziar de profil. E pacat ca publicati articole scrise pe genunchi si cautati senzationalul acolo unde el nu exista. Nu ati invatat nimic de la gazetarii de talia lui Ioan Chirila.

csasteauabucuresti  •  17 Iulie 2019, 13:14
Postat de ticbis pe 17 Iulie 2019, 12:22

Gresit! Confunzi mere cu pere si fotbalul cu tenisul! Bai amaratule, daca la fotbal Hagi ii plateste salariul lui Alibec, te informez ca la tenis este exact invers: Simona ii plateste salariul lui Dobre!!! Daca nu pricepi diferenta, du-te si ia-ti la injuraturi si la palme patronul firmei la care esti angajat, apoi sa vii aici si sa ne povestesti si noua ce ti s-a intamplat!:)))

Tataie, comparația e greșita, cum era și aia cu Al Capone, încearcă ne-a jjijji, idolul tău, cu antrenorii FC fcsb!

danciuad  •  17 Iulie 2019, 12:46

Care-i răbufnirea, ”jurnaliștilor”?

ticbis  •  17 Iulie 2019, 12:22
Postat de Rè Ùss pe 17 Iulie 2019, 12:05

Cum pui tu problema, ar trebui ca hagi fiind antrenor, sa l lase pe Alibec sa l scuipe si sa l înjure de familie, ca sa se exteriorizeze săracul jucător, ca sa dea randament!!! N ai nici o logica!! Imi pare rau, esti incompetent si halep stie asta , de aia te umileste in halul asta, stie ca stai pentru banii ei, poate mai ciugulesti si tu ceva in plus!!! Să ti fie rusine!!!!

Gresit! Confunzi mere cu pere si fotbalul cu tenisul! Bai amaratule, daca la fotbal Hagi ii plateste salariul lui Alibec, te informez ca la tenis este exact invers: Simona ii plateste salariul lui Dobre!!! Daca nu pricepi diferenta, du-te si ia-ti la injuraturi si la palme patronul firmei la care esti angajat, apoi sa vii aici si sa ne povestesti si noua ce ti s-a intamplat!:)))

cristian_77  •  17 Iulie 2019, 12:22
Postat de apoca pe 17 Iulie 2019, 11:20

Daca e sa ma iau dupa titlurile de pe prima pagina aflam astazi ca x "a rabufnit", y "ataca fara mila", unul "a nimerit intr-o nebunie", altul "raspunde acid". Mai avem o "comparatie sublima" si 2 articole in care titlul contine "scandal" (unul dintre ele "al momentului"). E clara treaba, nu mai vorbeste nimeni normal in tara asta :)

Bravo!

Costi Costinel  •  17 Iulie 2019, 12:21

Aviz trancalailor , care se indigneaza la idea ca uneori , daca sportivul e de valoare , poate avea o relatie diferita cu antrenorul . In primul rand , trebuie sa existe ''foamea'' de performanta atat la sportive , cat si la antrenor . Ca sa-i raspund celui care afirma ca Hagi '' niciodata n-ar accepta asa ceva '' - pai Hagi , ca antrenor -NU A AVUT PERFORMANTE !!Cand spun performante , ma refer la performante internationale , de rasunet , nu sa te elimine Genc si sa iei o supercupa amarata . Mai de graba Sumudica cu Alibec se apropie de Dobre cu Simona. Si da , .pe langa Simona , Dobre a facut PERFORMANTA VIETII LUI - cu acest Wimbledon !! ceea ce nu-I putin !!

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează