Comentarii (28)
apoca  •  17 Iulie 2019, 11:20

Daca e sa ma iau dupa titlurile de pe prima pagina aflam astazi ca x "a rabufnit", y "ataca fara mila", unul "a nimerit intr-o nebunie", altul "raspunde acid". Mai avem o "comparatie sublima" si 2 articole in care titlul contine "scandal" (unul dintre ele "al momentului"). E clara treaba, nu mai vorbeste nimeni normal in tara asta :)

paiazze  •  17 Iulie 2019, 11:13

A rabufnit... A clarificat omul o treaba pe care toti i-o bagati pe gat. Mi se pare in continuare incredibil cum cautati scandalul cu orice pret, e evident din titlul acestui articolas. Sunteti caz clinic deja, nu mai aveti scapare.

bazinga  •  17 Iulie 2019, 19:59

Saracul om....ce sa mai zica?Toata lumea a vazut cum il trateaza diva de la Constanta....ca pe un presh!

badeadorian  •  17 Iulie 2019, 11:35

Aveti darul sa puneti niste titluri absolut aiurea !!! Scoateti din context o declaratie si o transformati in ceva bombastic , doar o intra multa lume sa citeasca ''nenorocirea de catastrofa'' !!! . Va indreptati spre orice dar numai spre jurnalism nu ....

steaua.libera  •  17 Iulie 2019, 11:24

O palmă frumoasă dată presei de scandal

ticbis  •  17 Iulie 2019, 12:22
Postat de Rè Ùss pe 17 Iulie 2019, 12:05

Cum pui tu problema, ar trebui ca hagi fiind antrenor, sa l lase pe Alibec sa l scuipe si sa l înjure de familie, ca sa se exteriorizeze săracul jucător, ca sa dea randament!!! N ai nici o logica!! Imi pare rau, esti incompetent si halep stie asta , de aia te umileste in halul asta, stie ca stai pentru banii ei, poate mai ciugulesti si tu ceva in plus!!! Să ti fie rusine!!!!

Gresit! Confunzi mere cu pere si fotbalul cu tenisul! Bai amaratule, daca la fotbal Hagi ii plateste salariul lui Alibec, te informez ca la tenis este exact invers: Simona ii plateste salariul lui Dobre!!! Daca nu pricepi diferenta, du-te si ia-ti la injuraturi si la palme patronul firmei la care esti angajat, apoi sa vii aici si sa ne povestesti si noua ce ti s-a intamplat!:)))

Eugen Qy  •  17 Iulie 2019, 11:57
Postat de steaua.libera pe 17 Iulie 2019, 11:24

O palmă frumoasă dată presei de scandal

Eeee daca era vorba de celebrul DEJA gb, alta era abordarea !!! Oricum clicurile sunt pentru TITLURILE MINCINOASE si nicidecum pentru continutul articolelor, care de cele mai multe ori CONTRAZIC aceste TITLURI !!!

Mikey Sirbu  •  17 Iulie 2019, 11:44
Postat de paiazze pe 17 Iulie 2019, 11:13

A rabufnit... A clarificat omul o treaba pe care toti i-o bagati pe gat. Mi se pare in continuare incredibil cum cautati scandalul cu orice pret, e evident din titlul acestui articolas. Sunteti caz clinic deja, nu mai aveti scapare.

Cam din aceeași categorie fac parte “breaking news” și “sta pe un butoi de pulbere”. Însă expresia mea favorita e “așa cum gsp a anunțat in exclusivitate”.

ecucu  •  17 Iulie 2019, 22:48

Boala grea invidia asta. Cu haterii Simonei ne-am cam obisnuit dar este atat de mare incat si antrenorul ei s-a pricopsit cu niste hateri. Marii sportivi au si ei hachitele lor si Simona nu face exceptie dar a inceput sa le controleze din ce in ce mai bine daca ne amintim episodul cu Cahill de la Miami. Este si o alta explicatie Hagi plateste jucatorii in timp ce Halep plateste ea antrenorul . Cred ca Simona si-a spalat pacatele fata de D. Dobre, bagatul batului printre gard ii tot o haterie.

Gigi Papadie  •  17 Iulie 2019, 19:14

nu cred ca a fost ceva iesit din comun....la nivelul atins de ea ,este de asteptat sa cistige oricind un turneu. a fost iesit din comun maniera in care a jucat si cistigat. bravo Simona

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează