SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

VIDEO Medvedev, eliminat în sferturile de finală de la Miami » Locul 1 mondial, decis de doar 10 puncte

Hubert Hurkacz (25 de ani, 10 ATP) l-a învins pe Daniil Medvedev (26 de ani, 2 ATP), scor 7-6(7), 6-3, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami. / FOTO: Imago-Images
Hubert Hurkacz (25 de ani, 10 ATP) l-a învins pe Daniil Medvedev (26 de ani, 2 ATP), scor 7-6(7), 6-3, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami. / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 23:13 / Actualizat joi, 31 martie 2022 23:38

Hubert Hurkacz (25 de ani, 10 ATP) l-a învins pe Daniil Medvedev (26 de ani, 2 ATP), scor 7-6(7), 6-3, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami.

  • În penultimul act, Hurkacz va juca împotriva lui Carlos Alcaraz (16 ATP) sau Miomir Kecmanovic (48 ATP)

Hurkacz a confirmat că este un jucător incomod pentru Medvedev. Cu un serviciu periculos, cu mult kick, și un joc sigur din spatele terenului, polonezul a egalat raportul meciurilor directe, 2-2 în acest moment.

Nick Kyrgios, amendă usurătoare după derapajul de la Miami
ATP Miami
Nick Kyrgios, amendă usurătoare după derapajul de la Miami

Daniil Medvedev, oprit în sferturi la Miami

Meciul avea o miză specială pentru rus. O victorie l-ar fi dus, din nou, în fruntea clasamentului ATP. A început ezitant, serviciul nu l-a ajutat, iar Hubert s-a desprins la 3-0. Actul inaugural a fost decis însă în tie-break, la a 5-a minge de set a polonezului.

Hurkacz a dominat autoritar în continuare. Nu i-a oferit nicio minge de break lui Medvedev, a profitat de procentajele modeste ale adversarului, doar 52% din puncte jucate cu prima minge, și a închis partida după două ore și 3 minute. Mai are doar meciuri meciuri până la apărarea trofeului cucerit anul trecut!

Daniil Medvedev, la 10 puncte de locul 1 ATP

Novak Djokovic nu a primit acceptul de a participa la Miami, dn cauza protocolului anti-coronavirus, dar își va păstra poziția în fruntea ierarhiei mondiale.

Avansul sârbului față de Daniil Medvedev este minin, doar 10 puncte, 8.420, față de 8.410. Indiferent de câștigătorul turneului de la Miami, podiumul va fi completat de neamțul Alexander Zverev.

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Iga Swiatek, de neoprit la Miami » Poloneza e în semifinale la Miami după a 15-a victorie consecutivă

Marea Britanie impune reguli dure pentru sportivii din Rusia și Belarus » Ce trebuie să facă pentru a participa la Wimbledon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează