SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2022

VIDEO Daria Snigur a eliminat-o pe Halep, apoi a părăsit competiția în turul secund de la US Open

Daria Snigur (20 de ani, 124 WTA), jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) în primul tur de la US Open, a părăsit competiția în faza imediat următoare.
Daria Snigur (20 de ani, 124 WTA), jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) în primul tur de la US Open, a părăsit competiția în faza imediat următoare.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 23:21 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 00:14

Daria Snigur (20 de ani, 124 WTA), jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) în primul tur de la US Open, a părăsit competiția în faza imediat următoare. Ucraineanca a fost învinsă de Rebecca Marino (31 de ani, 106 WTA), scor 3-6, 6-7(5).

Aflată la prima apariție pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, Daria Snigur a produs marea surpriză a turului inaugural. Cu un stil unic, lovituri inedite de forehand, a reușit să o elimine pe Simona Halep. Drumul ei s-a oprit în faza următoare a competiției. 

Acuzații șocante în lumea tenisului: susține că a fost violată și abuzată sexual de antrenorul ei când era minoră!
PROCES
Acuzații șocante în lumea tenisului: susține că a fost violată și abuzată sexual de antrenorul ei când era minoră!

Daria Snigur, eliminată în turul secund la US Open 

Astăzi, Daria a avut o frecvență excelentă a primului serviciu, 75%, dar a comis o mulțime de erori neforțate. Dacă în cele 3 seturi disputate contra lui Halep greșise de doar 27 de ori, astăzi a împrăștiat 43 de mingi. 

Ucraineanca a reușit să fructifice doar 5 dintre cele 7 mingi de break avute contra lui Marino. Aici a fost și meritul sportivei din Canada. Aceasta a servit nu mai puțin de 13 ași și a câștigat 74% dintre punctele jucate cu prima minge. 

Rebecca Marino profită acum de culoarul pe care l-ar fi avut Simona Halep, capul de serie de pe această optime de tablou. În turul următor va da peste chinezoaica Shuai Zhang (36 WTA).

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep și Daria Snigur

Citește și alte știri din tenis: 

EXCLUSIV PR-ul lui Nadal, în dialog cu GSP.ro » Cele trei mari obiective ale lui Rafa + adversarul nevăzut de la US Open

Mesajul lui Mouratoglou după eliminarea Simonei Halep de la US Open: „S-a încheiat cu o mare dezamăgire!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
267890
267890  •  01 Septembrie 2022, 11:40

Păi și-a făcut treaba. E de ajuns.

Zerohalep
Zerohalep  •  01 Septembrie 2022, 11:35

Deci, asta înseamnă că? Halep se prezintă oribil după atâta tam-tam de prost gust. Bine că e plin de reclame cu ea la tv. Banii și ipocrizia o definesc pe această insă.

Cornelwilde
Cornelwilde  •  01 Septembrie 2022, 07:07

Acum se vede ce slabă *** este Simo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează