SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP SUSPENDATĂ

Darren Cahill: „Știu că Simona nu ar face nimic de acest fel în mod intenționat”

Darren Cahill și Simona Halep la Australian Open
Darren Cahill și Simona Halep la Australian Open

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 18:54 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 19:32

Darren Cahill  a vorbit pentru prima oară după ce Simona Halep a fost suspendată patru ani de Sports Resolutions pentru dopaj.

Darren Cahill, cel care i-a fost antrenor timp de șase ani Simonei Halep a fost invitatul lui Jimmy și Brett Connors într-un podcast, prilej cu care a vorbit și despre situația româncei.

 „Oamenii care mă urmăresc cred că știu deja de câteva luni că nu decât susținere pentru Simona. O știu pe ea, îi știu familia, știu cum e în aceste cercuri din lumea tenisului, o cunosc pe Virginia Ruzici, cea care i-a fost manager timp de foarte mulți ani și care a fost responsabilă pentru dezvoltarea ei de la o vârstă fragedă. 

Eu am petrecut șase ani cu Simona, trăind și suferind în tenis, alături de Teo Cercel și alți oameni care i-au fost alături în acești ani”, a spus australianul în vârstă de 57 de ani.

Darren Cahill: „Are alături oameni care cred în nevinovăția ei”

Acesta și-a continuat discursul:  „Știu modul în care avea grijă de cariera ei și cât de atentă era să nu cumva să ia ceva ilegal, să nu cumva să ajungă ceva interzis în corpul său. Simona se asigura că verificam de trei ori totul. Știu cât de important e și a fost pentru ea să fie corectă. Nimic nu s-a schimbat. Știu că nu ar face nimic de acest fel în mod intenționat

Darren a vorbit și el despre suplimentul contaminat:„Fără îndoială a existat o problemă cu o substanță din suplimentele pe care le lua. Până și tribunalul a admis că acceptă ideea că a existat o contaminare a unui supliment. 

Desigur, e responsabilă pentru asta și o știe, dar pentru mine să comentez mai mult decât am făcut-o deja ar fi greșit. Aștept să văd ce se întâmplă la TAS. Are alături de ea experți, o echipă bună, oameni care cred în ea și în nevinovăția ei”, a subliniat el.

1 trofeu de Mare Șlema cucerit Simona Halep care era antrenată full-time de Darren Cahill, Roland Garros 2018

Darren Cahill vrea să o vadă din nou pe teren pe Simona Halep

Darren a depus și el mărturie în procesul de la Sports Resolution, garantând pentru româncă și pentru caracterul său. „Eu nu am fost în echipa ei la momentul la care s-a întâmplat, Patrick Mouratoglou era antrenorul ei. El a fost la audieri timp de două zile înainte de Wimbledon, eu pe de altă parte nu cunosc detaliile, dar o știu pe Simona și știu că nu ar face nimic greșit. 

Are toată susținerea mea și ea știe asta. Sper ca toți cei din jurul ei să fie conștienți de asta. Îmi doresc ca la TAS să iasă la suprafață adevărul și să o vedem pe teren cât mai repede cu putință, asta îmi doresc pentru ea”, a concluzionat Darren.

Citește și: 

Ion Țiriac, primul mesaj după suspendarea Simonei Halep: „Sunt semne de întrebare!”
HALEP, SUSPENDATĂ
Ion Țiriac, primul mesaj după suspendarea Simonei Halep: „Sunt semne de întrebare!”
Poziție categorică în „cazul Halep”: „Cineva să-și asume responsabilitatea” + „Mă așteptam să fie suspendată, dar 4 ani e enorm”
HALEP, SUSPENDATĂ
Poziție categorică în „cazul Halep”: „Cineva să-și asume responsabilitatea” + „Mă așteptam să fie suspendată, dar 4 ani e enorm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează