SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, SUSPENDATĂ

Poziție categorică în „cazul Halep”: „Cineva să-și asume responsabilitatea” + „Mă așteptam să fie suspendată, dar 4 ani e enorm”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 12:29 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 13:17

Horia Tecău, antrenorul echipei României de Billie Jean King Cup și un apropiat al Simonei Halep, a reacționat după suspendarea de 4 ani primită de jucătoarea de 31 de ani.

Fostul jucător spune că este alături de Simona Halep și își dorește ca cineva să recunoască greșeală făcută pentru a o ajuta pe Simona să-și recapete imaginea.

Ce sumă trebuie să returneze Simona Halep după ce a fost suspendată: „Toate rezultatele din acea perioadă sunt anulate”
HALEP, SUSPENDATĂ
Ce sumă trebuie să returneze Simona Halep după ce a fost suspendată: „Toate rezultatele din acea perioadă sunt anulate”

Horia Tecău o susține pe Simona Halep: „Cineva trebuie să-și asume responsabilitatea”

„E un moment foarte dificil pentru Simona. Suspendarea de 4 ani e una dură. Cumva simțeam că urma să vină o suspendare, având în vedere cât se tot analiza acest caz. Dar în sinea mea speram să fie cât mai mică. Mă gândeam că a stat deja un an și speram să mai stea încă vreo 6 luni. Ar fi fost o victorie. 

Dar mi se pare enorm că a primit 4 ani. Eu îmi doresc ca ea să fie bine, să se simtă bine și să vadă că are parte de susținere. Toți cu care am vorbit sunt șocați. Știm cât de corectă e Simona și cât de mult a muncit. Credem în ea în continuare. Știu că se va apăra până la capăt pentru a arăta că e nevinovată și pentru a-și încheia cariera cu o imagine bună. Nu e plăcut prin ce trece, dar noi suntem alături de ea. România e alături de ea. Am încredere că va trece peste și se va simți împăcată că lumea o crede. Avem speranța că la TAS suspendarea se va reduce. 

Poziție categorică în „cazul Halep”: „Cineva să-și asume responsabilitatea” + „Mă așteptam să fie suspendată, dar 4 ani e enorm”

E foarte important pentru ea să mai joace și să arate că își încheie cariera in termenii ei și să simtă că a fost o jucătoare corectă. 

Mi-ar plăcea ca cineva să-și asume responsabilitatea pentru această situație. Măcar pentru ea. Ca ea să știe «Poate am luat ceva contaminat, dar nu am luat-o conștient».  Ar însemna mult. . Nu vreau să fac alte scenarii. Mi se pare șocant ce s-a întâmplat. Nu știu ceva clar. Ceva nu se leagă. Halep e o femeie tânără. A realizat totul și a inspirat atâția copii. Trebuie să simtă asta. Asta e mai mult decât orice turneu pe care l-ar putea juca în viitor”, a spus Horia Tecău în emisiunea „Așii tenisului”, de la DigiSport. 

VIDEO Biochimistul Dorel Tocitu analizează la GSP Live cazul Simonei Halep

Citește și:

Boris Becker vine cu o ipoteză neașteptată despre industria tenisului: „Halep e un sportiv integru! Problema este alta”

Cum a fost privită suspendarea Simonei Halep în presa din Rusia: „Karma?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Domnul
Domnul  •  18 Septembrie 2023, 21:23

Bună seara! Cineva din oamenii lui Mouratoglu care au format staful lui Halep e vinovatul/vinovata. Se pare ca e vorba de fizioterapeuta Candice Gohier care i-a dat suplimentul contaminat. DACĂ e Candice Gohier autoarea doparii lui Halep, a facut-o la cererea cuiva ? A sotiei lui Mouratoglu sau chiar Mouratoglu a lucrat-o pe Halep la cererea cuiva de peste ocean. Scenariile poate par aiurea dar lui Halep in mod sigur i se trage din colaborarea cu Mouratoglu.

Freyya
Freyya  •  18 Septembrie 2023, 13:47

vedeti-va, ba, de ce sunteti platiti sa faceti, ca nu ne mai calificam nicaieri ca nationala. toti "munciti" sa albiti dopata si sa aruncati cu noroi in cine indrazneste sa spuna ceva contra

mclistes
mclistes  •  17 Septembrie 2023, 20:49

O cariera de exceptie incheiata abrupt si total neasteptat!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close