SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Darren Cahill, despre cum a ajuns să-l antreneze pe marele Agassi: "Soția spunea «Marat e teribil de sexy. E o oportunitate imensă pentru tine» M-a sunat Andre și mi-a zis «Nu vrei să o lași pe soția ta pe lângă el»"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 14:05

Australianul Darren Cahill, 53 de ani, antrenorul Simonei Halep, 27 de ani, locul 1 WTA,  a făcut multe dezvăluiri interesante într-un podcast pentru revista Raquet, între ele explicând că între el și liderul WTA nu există contract scris, doar o înțelegere verbală asupra salariului.

Tot acolo a povestit și cum a ajuns să-l antreneze pe Agassi. Întâmplarea în urma căreia a ajuns antrenorul lui Andre Agassi a implicat multe momente de amuzament și de persuasiune ale soției, Victoria. În 2002, Cahill lucra în timpul Australian Open pentru Channel 7 și agentul lui Marat Safin îi făcuse o ofertă. "O, Doamne, E incredibil! Trebuie să iei acest post. E atât de sexy. Eu și fetele ne-am luat bilete și am mers la toate meciurile lui. E teribil de sexy! Nu-ți face griji pentru bani, e o oportunitate imensă pentru tine", i-a spus Victoria.

"În acel an Safin a mers până în finală pe care a pierdut-o. N-am ajuns pe arenă, ne uitam la televizor. Marat nu avea antrenor, nu avea anturaj, iar în loja lui erau trei fete. Victoria zâmbea de fiecare dată când apăreau fetele în cadru. Am întrebat-o : «Baby, vrei să faci parte din tot acest tablou? Arată ca trei prostituate. Vrei să stai în preajma unor altfel de fete?», «Baby, poți să-mi spui numărul patru»", a povestit răzând australianul.

Continuarea a fost la fel de amuzantă: "După vreo patru-cinci zile primesc un telefon, a răspuns Victoria. Era Andre Agassi, care își dorea să-i devin antrenor. Am discutat cinci minute, i-am spus că sunt la începutul discuțiilor cu Marat".

Sceneta din casa familiei Cahill a mers mai departe. "Avem un rus sexy de 1,93 m și îl avem pe Andre, care ce înălțime are?, e în vârstă, e chel, merge ca o rață", a pledat Victoria cauza lui Safin. "Eu râdeam. După două minute telefonul a sunat din nou. Era tot Andre. «M-am gândit la ce mi-ai spus și nu poți să mergi cu Marat, e un tren în viteză și nu vrei să o lași pe soția ta pe lângă el. Nu închid până nu accepți oferta mea». Și am zis OK". 

Citește și: Darren Cahill, fără contract cu Simona Halep! Cum a decurs prima discuție dintre cei doi: "I-am spus că nu sunt antrenorul perfect pentru ea" + de ce Sharapova a fost decisivă pentru Simona

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
st.il.
st.il.  •  24 Octombrie 2018, 22:16
Postat de fcsbist.de.mic pe 24 Octombrie 2018, 17:11

Concluzia e ca Darren l-a ales pe Agassi ca sa nu fie tentata nevasta-sa, si nevasta-sa a ales-o pe Halep ca sa nu fie tentat Darren.

Raționament absolut perfect . FELICITĂRI !...:))))))))

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  24 Octombrie 2018, 17:11

Concluzia e ca Darren l-a ales pe Agassi ca sa nu fie tentata nevasta-sa, si nevasta-sa a ales-o pe Halep ca sa nu fie tentat Darren.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează