SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Darren Cahill dezvăluie secretul succesului Simonei Halep: "Din motivul ăsta a terminat anul pe primul loc"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 26 decembrie 2017 21:57

Antrenorul australian Darren Cahill a vorbit despre progresele făcute de Simona Halep față de anii precedenți și a identifiat aspectul care a ajutat-o pe româncă să ajungă pe primul loc în clasamentul WTA.

"De multe ori o vedeam că nu își simte jocul, așa că ceda destul de rapid. Anul acesta a fost capabilă să tragă aer adânc în piept, să se organizeze, să găsească o nouă strategie și să găsească o cale spre victorie.

Asta e cel mai important. Să lupți din greu, să știi că meciul nu e pierdut până nu se joacă ultimul punct. Din acest motiv a terminat anul pe primul loc", a spus Cahill, la TV Digi Sport.

Citește și: Darren Cahill, atac fără menajamente la românii care o critică pe Simona: "Să spui asta e o stupiditate absolută"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  27 Decembrie 2017, 09:26

Progrese sint doar in clasament...in rest nimic nou pe frontul din est....anul incheie cu noroc,care nu se stie daca si in anul viitor va tine cu ea...2018 speram sa fie anul jocului si al adevarului !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează