SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Darren Cahill, atac fără menajamente la românii care o critică pe Simona: "Să spui asta e o stupiditate absolută"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 18:04

Darren Cahill, australianul care o pregătește pe Simona Halep, a vorbit despre criticile la care e supus constant din partea fanilor români ai liderului mondial, care îi reproșează că nu reușește să îmbunătățească anumite particularități din jocul româncei. 

"Priviți-vă mai bine pe voi înșivă. Nu sunt de acord că Simona ar trebui să joace altfel. Eu mereu încerc să o fac pe Simona să devină mai bună. Să îi spui să stea mai mult în teren și să joace mai agresiv e o prostie, o stupiditate absolută. Aud asta tot timpul",  a declarat Darren Cahill, la TV Digi Sport.

Australianul a vorbit și despre aspectul pe care crede că Simona l-a îmbunătățit cel mai mult de când o antrenează.

"Simona a început să găsească moduri de a câștiga mai multe meciuri atunci când nu a jucat cel mai bun său tenis. A făcut asta mult mai bine. În anii precedenți, ieșea din meciuri destul de repede dacă nu își simțea jocul".

"2017 va rămâne un an remarcabil pentru Simona Halep chiar dacă nu a câștigat niciun trofeu de Mare Șlem. Simona are cel mai bun rever din circuit, îmi place foarte mult și forehand-ul ei" Darren Cahill

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
136176010448363
Benjamin Justice  •  26 Decembrie 2017, 18:25

Stati linistiti , o romanca nu ajungea nici macar aici.

mutu57
mutu57  •  26 Decembrie 2017, 17:23
Postat de Victor-ion Petrisor pe 26 Decembrie 2017, 14:51

A auzit acest antrenor de dreprul la liberă exprimare ? Fiind antrenorul ei, nu poate accepta exprimări critice. Să nu se creadă buricul pămantului. Nu a realizat mai nimic cu această jucătoare, pană acum. Să vedem ce va face anul acesta. În ceea ce mă privește sunt sceptic că va realiza ceva memorabil (cum ar fi un GȘ).

Inteleg cineva, in stare de ebrietate, sa scrie pe peretele unui closet public, ascuns in anonimitatea locului, ca o jucatoare clasata #1 in lume a realizat "mai nimic" in cariera ei. Totusi sa-ti dai numele complet, si sa scrii asa ceva, cere mult - hai sa zicem, ca sa nu fim cenzurati - "curaj".

larisa_i
larisa_i  •  26 Decembrie 2017, 16:16
Postat de Anghel Lucica pe 26 Decembrie 2017, 14:58

nu pot numi comentarii cuvintele tastate de diverse persoane.. Ce vreti voi idiotilor , ce va facut copila aceasta? A muncit si iar a muncit... Ma bucura mult rezultatele ei.. De ce s-o criticam?

Subscriu

Vezi toate comentariile (38)
Comentează