SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Cahill, impresionat de Simona Halep: „N-am mai întâlnit așa ceva în viața mea!”

Darren Cahill a venit special în România pentru a pregăti alături de Simona Halep sezonul de zgură
Darren Cahill a venit special în România pentru a pregăti alături de Simona Halep sezonul de zgură

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 17:10 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 17:21

Darren Cahill a venit special în România pentru a pregăti alături de Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) sezonul de zgură. Australianul a glumit pe seama unui posibil schimb de țări cu sportiva noastră.

Întrebat dacă ar putea trăi un an doar în România, iar Simona un an în Australia, Cahill a zâmbit, afirmând că Halep n-ar rezista mai mult de câteva săptămâni departe de țara noastră.

Darren Cahill, despre Simona Halep: „N-ar rezista mult în Australia”

„Ea ar ceda prima. Îşi iubeşte ţara mai mult decât oricine altcineva pe care am cunoscut în viaţa mea, aşa că ar rezista doar câteva săptămâni în Australia. Apoi ar lua lua un avion și s-ar întoarce direct în România”, a declarat Cahill.

Simona Halep va participa la patru turnee pe zgură

„Regina Zgurii” nu va fi prezentă în Fed Cup, contra Italiei, dar va participa la patru turnee pe suprafața cărămizie: Stuttgart (19-25 aprilie), Madrid (29 aprilie-8 mai), Roma (10-16 mai), Roland Garros (30 mai-13 iunie). 

În următoarele zile, Darren Cahill va superviza din România antrenamentele Simonei Halep, care se pregătește să înceapă segmentul preferat din calendar: „Cred că zgura e o suprafață pe care îți poți construi mult mai bine jocul. E bună și pentru acumularea de putere în picioare, crește inteligența jocului”, spunea Cahill în urmă cu câteva luni.

Cristian Tudor Popescu, detalii neștiute despre problemele medicale ale Simonei Halep

Citește mai multe știri despre Simona Halep și Darren Cahill:

Darren Cahill, tratat regește în România: „Tatăl Simonei Halep mi-a dat să beau asta”

Simona Halep, din nou pe teren! Antrenament alături de Darren Cahill: „Bine ai revenit în cea mai frumoasă țară din lume!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează