SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, din nou pe teren! Antrenament alături de Darren Cahill: „Bine ai revenit în cea mai frumoasă țară din lume!”

Halep, alături de Darren Cahill. Sursă foto: Facebook Simona Halep
Halep, alături de Darren Cahill. Sursă foto: Facebook Simona Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 17:02 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 17:36

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a reluat astăzi antrenamentele, sub privirile antrenorului Darren Cahill. Australianul a venit special în România pentru a pregăti alături de eleva sa sezonul de zgură. 

După două săptămâni în care a stat departe de terenurile de tenis, Simona Halep a efectuat azi un prim antrenament alături de Darren Cahill, pe care l-a întâmpinat cu un mesaj special.

Bine ai revenit în cea mai frumoasă țară din lume, Darren! Prima zi de antrenament două săptămâni de recuperare și înapoi pe zgură. Astăzi a fost o zi bună”, a scris Halep pe rețelele de socializare.

Simona Halep va participa la patru turnee pe zgură

„Regina Zgurii” nu va fi prezentă în Fed Cup, contra Italiei, dar va participa la patru turnee pe suprafața cărămizie: Stuttgart (19-25 aprilie), Madrid (29 aprilie-8 mai), Roma (10-16 mai), Rolland Garros (30 mai-13 iunie).

În următoarele zile, Darren Cahill va superviza din România antrenamentele Simonei Halep, care se pregătește să înceapă segmentul preferat din calendar: „Cred că zgura e o suprafață pe care îți poți construi mult mai bine jocul. E bună și pentru acumularea de putere în picioare, crește inteligența jocului”, spunea Cahill în urmă cu câteva luni.

Simona Halep, retragere înainte de România - Italia

Simona Halep nu e încă refăcută complet din cauza problemelor medicale avute în prima parte a sezonului, unele care au dus și la abandonul de la WTA Miami. Astfel, ea nu va juca în meciul din week-end cu Italia, contând pentru „Billie Jean King Cup”.

„Din păcate, Simona Halep nu mai poate juca pentru România în întâlnirea cu Italia, nerefăcându-se la timp după accidentarea la umăr. Simona nu s-a putut antrena deloc în ultima perioadă, așa că nu putea veni la echipă nepregătită”, se arată în comunicatul Federației Române de tenis.

VIDEO George Cosac: „Angela Merkel întreabă mereu ce face Simona Halep”

Citește și alte știri din tenis: 

O jucătoare s-a revoltat după amânarea Roland Garros și o atacă pe Roxana Mărăcineanu: „E o calamitate!” » Cum a răspuns românca

OFICIAL Încă o lovitură pentru România! După Simona Halep, o altă jucătoare importantă a declarat forfait pentru meciul cu Italia din „Billie Jean King Cup”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
remarque
remarque  •  13 Aprilie 2021, 09:20

Cea mai frumoasa tara din lume, dar pentru care nu voi juca, pentru ca inca nu m-am recuperat. Simona Halep ***, marea noastra jucatoare, are o durere la umar si banii chiar asa putini pe care ii plateste federatia pentru acest baraj, pot sa-i provoace dureri atroce in umarul nerefacut. Dar este alaturi de fete si o sa traiasca la maximum acest baraj. O sa intre pe skype sa explice dupa fiecare meci. Si celelate jucatoare de top 100 la fel. Romania nu a facut nimic pentru ele, de ce ar face ceva ele la o adica? Traiasca Romania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manx
manx  •  13 Aprilie 2021, 00:38

Da, poate si cea mai frumoasa tara din Europa este Australia asta.

bazinga
bazinga  •  12 Aprilie 2021, 20:09

Emotionant....eu astept amenda aia pe care s-o primeasca domnisoara pentru ca pacaleste tenisul !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează