SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

O jucătoare s-a revoltat după amânarea Roland Garros și o atacă pe Roxana Mărăcineanu: „E o calamitate!” » Cum a răspuns românca

Alize Cornet, în stânga, alături de Victoria Azarenka // FOTO: Guliver/GettyImages
Alize Cornet, în stânga, alături de Victoria Azarenka // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 15:39 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 16:16

Amânarea cu o săptămână a Roland Garros, care se va juca acum între 20 mai și 13 iunie, a dus la un schimb de replici între franțuzoaica Alize Cornet (31 de ani, 59 WTA WTA) și Roxana Mărăcineanu, ministrul delegat al sportului din Franța.

Ministrul Sporturilor este o calamitate! Nu am nimic împotriva ei, dar ia doar decizii proaste. Parcă nu i-ar păsa. Este o decizie egoistă. Calendarul va avea de suferit”, a spus Cornet după succesul din turul doi de la Charleston, iar jucătoarea a primit imediat o replică.

Roxana Mărăcineanu a avut o intervenție la Canal + Sport și a explicat că amânarea a fost cerută de Federația Franceză de Tenis pentru a crește posibiltatea disputării cu public.

„Amânarea ne-a fost propusă de FFT, astfel încât să putem maximiza șansele de a avea public. Nimic nu este garantat! Primirea publicului va depinde de evoluția sanitară. Trebuie să vedem cum va evolua panta contaminărilor. Ascultăm și părerea organizatorilor de evenimente, cluburilor, federațiilor și nevoia economică de a relua cu public", a declarat Mărăcineanu, pentru Canal+ Sport, citată de ziare.com.

Program dat peste cap!

A doua săptămână de la Roland Garros se va desfășura în același timp cu turneele de iarbă de la Stuttgart (ATP), Nottingham (WTA) și ‘s-Hertogenbosch (ATP/WTA). Nu e clar dacă acestea vor fi și ele decalate sau se vor desfășura după programul normal. 

VIDEO Victor Hănescu, despre Halep: „Simona trebuie să-și pună toate calitățile la lucru”

Citește mai multe știri din tenis: 

Încă o lovitură pentru România! După Simona Halep, o altă jucătoare importantă a declarat forfait pentru meciul cu Italia din „Billie Jean King Cup”

Darren Cahill ajunge azi în România » Care e motivul vizitei australianului

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
tataika
tataika  •  11 Aprilie 2021, 17:07

Pentru autorul articolului: Ruxandra nu mai e româncă de mult...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează