SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Darren Cahill a rupt colaborarea cu Amanda Anisimova: „A ajuns într-un punct în care nu crede că mai poate exista progres”

Darren Cahill și Amanda Anisimova
Foto:Imago
Darren Cahill și Amanda Anisimova Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 12:40 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 13:23

Darren Cahill (56 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep, a renunțat la colaborarea pe care o avea cu Amanda Anisimova (20 de ani, 12 WTA).

Doar două luni a pregătit-o Cahill pe americanca Anisimova, acesta încheind brusc colaborarea după primul antrenament al acesteia la Indian Wells.

Anunțul a fost făcut de jurnalistul Ben Rothenberg, care dezvăluie și motivele australianului pentru care s-a despărțit de Anisimova.

După primul antrenament de la Indian Wells, Darren Cahill i-a zis Amandei Anisimova că a ajuns într-un punct în care nu crede că mai poate exista progres și că este epuizat, nemaifiind capabil să o însoțească în circuit. El a întrerupt brusc colaborarea.

Cahill mi-a spus că decizia lui nu a avut nimic de a face cu Anisimova. Mi-a spus că îi este foarte greu cu regulile stricte de carantină din Australia. Cahill mi-a confirmat că va reveni în scurt timp în Australia, pentru a se odihni. Anisimova continuă la Indian Wells cu Hleb Maslau și Rob Brandsma în staff”, a scris Rothenberg pe contul său de Twitter.

Cahill o antrena pe Anisimova din ianuarie anul acesta

După ce colaborarea cu Simona Halep s-a terminat în septembrie 2021, Cahill a luat o pauză pentru a fi alături de familie. Acesta a revenit însă pe terenul de tenis în debutul acestui an, când a însoțit-o pe Anisimova la turneul de la Melbourne, cei doi urmând a colabora pentru următoarele două luni.

Citește alte știri din tenis:

Simona Halep a explicat de ce s-a antrenat la Academia Mouratoglou și cum e relația cu noul antrenor: „Nu s-a mai întâmplat asta până acum”
INDIAN WELLS
Simona Halep a explicat de ce s-a antrenat la Academia Mouratoglou și cum e relația cu noul antrenor: „Nu s-a mai întâmplat asta până acum”
Victorie senzațională pentru Sorana Cîrstea! Românca e în turul 3 la Indian Wells
INDIAN WELLS
Victorie senzațională pentru Sorana Cîrstea! Românca e în turul 3 la Indian Wells

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
176901212832165
Dan Petnaise  •  12 Martie 2022, 17:09

Păi dacă a văzut omul că dulapul nu mai slăbește...... Cum să mai evolueze?

662835230489631
Adi Munteanu  •  12 Martie 2022, 14:48

Pai cu asta pentru bani trebuia sa fie peste tor cu ea. La toate turneele. Cu Halep venea când vroia el la turneele mari. În rest făcea antrenament pe webcam.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează