SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

VIDEO Simona Halep a explicat de ce s-a antrenat la Academia Mouratoglou și cum e relația cu noul antrenor: „Nu s-a mai întâmplat asta până acum”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 09:37 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 10:17

Simona Halep a debutat cu dreptul la Indian Wells și a câștigat, în turul 2, meciul cu  Ekaterina Alexandrova (27 de ani, 52 WTA), scor 6-2, 4-6, 6-2.

La conferința de presă de la finalul partidei, Halep a vorbit despre decizia de a se antrenat la Academia Mouratoglou din Biot (Franța) și despre antrenorul pe care-l are la Indian Wells și Miami, francezul Morgan Bourbon (29 de ani).

Rafael Nadal crede că Alexander Zverev a scăpat ușor după ieșirea de la Acapulco: „Mi-ar plăcea să văd sancțiuni mai dure pentru acest gen de comportament”
INDIAN WELLS
Rafael Nadal crede că Alexander Zverev a scăpat ușor după ieșirea de la Acapulco: „Mi-ar plăcea să văd sancțiuni mai dure pentru acest gen de comportament”

VIDEO Simona Halep: „Darren m-a împins să merg la Academia Mouratoglou”

„Am fost Academia Mouratoglou înainte să vin aici, am un antrenor și un sparring partener cu mine. Darren m-a împins să merg acolo, îl respectă mult pe Patrick Mouratoglou și mi-a zis că ar fi cea mai bună alegere cu mine. A fost o săptămână grozavă. Atmosfera e foarte plăcută. Am luat de acolo ce aveam nevoie. În plus, era și aproape de acasă.

Cu Morgan lucrez de o săptămână. E de treabă, știe tenis, dar nu pot spune mai multe. Încerc să-l cunosc mai bine.  Vorbim mult, pentru că încă nu ne știm. Eu am o rutină pe care vreau s-o păstrez, iar el s-a adaptat. Eu îl ascult când era ceva de spus. Nu am avut niciodată un antrenor mai nervos decât mine. E prima dată (n.r. râde). Îmi place să lucrezi cu antrenor mai în vârstă pentru că au mai multă experiență, dar acum e ceva nou și interesant. Vom vedea ce va fi.

Am vrut să stau fără antrenor, am făcut asta la două turnee, dar este destul de greu. Nu e ușor să ajustezi antrenamentele, iar înainte de meciuri e greu să fii singură. E mai profesionist să am pe cineva cu mine, dar acele două turnee m-au făcut să văd unde sunt și să vad ceea ce îmi trebuie. La Academie am văzut că am nevoie de un antrenor, e bine să ai lângă tine pe cineva care știe tenis”, a declarat Simona Halep.

Sincer, nu sunt aproape de cel mai bun nivel. Muncesc din greu, lucrez și am un plan. Din punct de vedere fizic, sunt foarte bine. E doar o chestiune de timp până când voi ajunge la nivelul la care am fost. Nu mă stresez 
– Simona Halep

  • Morgan Bourbon, care a mai colaborat și cu Benoit Paire, s-a reorientat către antrenorat după o carieră de jucător care a durat doar trei ani. Cea mai bună clasare a francezului a fost locul 1.104 ATP. În 2018, acesta a fost angajat la Academia lui Patrick Mouratoglou.

Rezumatul meciului Simona Halep - Ekaterina Alexandrova

Citește și:

Ce urmează pentru Simona Halep și Sorana Cîrstea la Indian Wells » Sunt la un meci de un duel direct

Victorie senzațională pentru Sorana Cîrstea! Românca e în turul 3 la Indian Wells

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
176901212832165
Dan Petnaise  •  12 Martie 2022, 17:12

Simona, vezi că Daren e liber. Nu te mai juca cu cariera ta din cauza soțului.

sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  12 Martie 2022, 14:34

nu ai ce comenta la cite prostii face fatuca asta. sigur sint banii ei si face ce vrea cu ei. vorba lui hagi la o conferinta de presa acum ceva multi ani " dece rizi ba? ce 'e ' banii tai? "e " banii mei si fac ce vreau cu ei ." raspunsul jurnalistului a fost pe masura " dumneata inca te miri domnule hagi dece sint sinele de tramvai paralele." cam asa se nasc discutii cu oameni care nu au citi , nu au cultura habar nu au. poti sa ii pui halepei mii de psihologi pe cind poate are nevoie de un psihiatru. la ce gesturi a facut cu mai toti antrenorii ei care mai de care ridicole ca sa nu mai spun de testul de cultura generala cazut in franta ma lasa rece la orice spune. imi ramine sa ma amuz daca ea crede ca ne impresioneaza. vorba lui churchill "fericirea nu este finalul cum nici esecul nu este sfirsitul. asa ca sincer te asteptam sa vi sa ne spui ca nu te-ai antrenat destul ca mai ai pina sa il intelegi pe noul antrenor si ceva dureri de spate au recidivat. pacat ai scapat momentul wimblendon cind puteai sa te retragi in glorie. nu mai prinzi tu 50 de greseli nefortate ale serenei. oricum azi cele tinere joaca de rup. ma rog iti ramine sa faci vacanta pe cistirugi mici la concursuri unde nu te mai vezi. arata-i lumea lui IIRUC> ai ajuns o gluma...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  12 Martie 2022, 12:21

...simpatic acest comentariu a lui catalynn ...dupa meciul cu Coco o sa planga ...nu o sa mai rada ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează