SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Darren Cahill nu stă departe de tenis! Un jucător dezvăluie că este ajutat de fostul antrenor al Simonei Halep

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 17:51

La finalul anului 2018, australianul Darren Cahill și Simona Halep, locul 1 WTA, renunțau la colaborarea începută în 2014.

Cahill a explicat că vrea să ia o pauză de la tenis și vrea să fie aproape de familie și de fiul său, care se pregătește de admiterea la Universitate. Cu toate acestea, antrenorul australian nu stă departe de tenis.

Australianul Thanasi Kokkinakis, 22 de ani, locul 145 de ani, a dezvăluit că primește sfaturi de la Darren Cahill, dar că acesta nu e antrenorul lui.

"A fost foarte de treabă și mi-a dat câteva sfaturi. Mi-a spus câteva idei și l-am ascultat. Nu este antrenorul meu. Dar îmi dă sfaturi și este mentorul meu", a declarat Thanasi Kokkinakis pentru ESPN.

Citește și:

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Sydney » A fost anunțată ora disputării optimii de finală

Simona Halep, amintiri HORROR de la Australian Open: "Am fost la spital pentru că tremuram toată! Mama a zis să spun stop"

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
merace
merace  •  08 Ianuarie 2019, 21:01

Cahill are experienta in sfatuit bine jucatori mari. Rezultatele Simonei cu el ca antrenor au sporit renumele lui de coach. Nu e nici o mirare daca il sfatuieste si pe Kokkinakis, chiar daca inca nu au semnat un contract.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează