TENIS  ·  ATP

Darren Cahill, reverență la finalul anului 2018: "Mă surprinde cum rezistă într-o eră atât de dificilă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 16:53

Darren Cahill (53 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep (27 de ani, 1 WTA), laudă încă o dată carierele fantastice ale lui Roger Federer (3 ATP), Rafael Nadal (2 ATP) și Novak Djokovic (1 ATP).

"Ceea ce mă surprinde pe mine cel mai mult este că au avut atât de mult succes într-o eră dificilă, unde profesionalismul este la un nivel foarte ridicat, mai ales comparându-l cu perioadele precedente.

Creșterea popularității acestui fenomen a adus un surplus de bani, iar asta a permis multor jucători să își angajeze echipe fantastice. Jucătorii de tenis au acum grijă de fiecare aspect, nu neglijează nimic. Cu toate astea, Nadal, Federer și Djokovic sunt din altă categorie.

Vreau să aduc un tribut eticii de care au dat dovadă. Carierele lor sunt un exemplu pentru orice sportiv", a declarat Cahill pentru New York Times.

Roger Federer va debuta în sezonul 2019 în Australia, în cadrul Cupei Hopman, Djokovic va merge la Doha, în timp ce Nadal a ales să participe la Brisbane.

Vezi și:

Kylian Mbappe l-a descris pe Roger Federer în 3 cuvinteDetalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Magdalena Frech
Digi 1
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×