TENIS  ·  ATP

Darren Cahill și-a adus aminte când a fost jefuit într-un tren din Europa

Darren Cahill a fost martorul unui eveniment îngrozitor în urmă cu 33 de ani. foto: Guliver/Getty Images
Darren Cahill a fost martorul unui eveniment îngrozitor în urmă cu 33 de ani. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 13:56

Darren Cahill (59 de ani), antrenorul Simonei Halep, a fost martorul eveniment terifiant în urmă cu 33 de ani. Alături de alți 3 tenismeni australieni, Cahill a fost victima unui jaf petrecut într-un tren

Potrivit Tennis Forum, citat de ziare.com, întâmplarea a avut loc în 1987. Cahill și compatrioții Mark Woodforde, Desmond Tyson și Anthony Emerson (n.r - fiul mult mai cunoscutului campion australian Roy Emerson) se îndreptau de la Paris la Rotterdam, cei patru aflându-se într-un tren de călători. 

Tenismenii australieni au fost jefuiți, însă au pus la cale un plan pentru a le face față răufăcătorilor. Conform sursei citate, Anthony Emerson, un tenismen care a murit în 2016, l-ar fi înfruntat pe unul dintre hoți cu racheta. 

Darren Cahill: „Călătoreai cât mai ieftin în acea perioadă”

Darren Cahill a confirmat evenimentul incredibil petrecut acum mai bine de trei decenii: „Îmi amintesc acea călătorie cu trenul. Anthony nu mai e cu noi, a încetat din viață, dar a fost un om de nota 10, precum tatăl său. 

În orice caz, în acea perioadă călătoreai, dormeai și mâncai cât mai ieftin posibil pentru a economisi bani”, și-a adus aminte antrenorul Simonei Halep, fost număr 22 mondial.

VIDEO. Ce spune Ion Țiriac despre serviciul Simonei și care este părerea președintelui FRT despre Daren Cahill

Citește și alte știri din tenis: La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1