SPORTURI  »  TENIS  »  VACCIN CORONAVIRUS

Darren Cahill nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului! Ce dificultăți are antrenorul Simonei Halep

FOTO: Guliver/GettyImages +24   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 11:22 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 11:41

Darren Cahill (55 de ani), antrenorul Simonei Halep, a dezvăluit că încă nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului și a explicat decizia sa.

Australianul le-a mărturisit fanilor, după ce a spus că fiul lui a primit prima doză la finalul lunii martie, că încă nu s-a programat pentru vaccin din cauza programului său, dar că speră să o facă în curând.

„Poate într-o săptămână... Este greu să rezolvi perioada de 3 săptămâni între doze, având în vedere că noi călătorim mult. Dar nu voi ezita când voi găsit o soluție. Problema mea că nu voi fi în Statele Unite peste două săptămâni. 

Călătoritul dintr-o țară în alta îngreunează situația. Dacă fac prima doză în SUA, nu știu dacă a doua o pot face, să zicem, în România, și dacă va fi recunoscută. Eu voi fi în România pentru o ajuta pe Halep să se pregătească pentru sezonul pe zgură. 

Cel mai bine e să o facem cum trebuie. Dar o voi face în curând. Opțiunea unui vaccin Johnson & Johnson (n.r- care se face într-o singură doză) sună bine”, a spus Cahill pe Twitter. 

Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) s-a vaccinat împotriva coronaviruslui, primind rapelul chiar înainte de plecarea spre Miami, la 19 zile după prima doză, nu la 21, așa cum era termenul.

Întrebare frontală pentru Valeriu Gheorghiță: „De ce ați vaccinat-o pe Simona Halep cu Pfizer, iar pe profesori cu Astra Zeneca?” » Ce explicații a dat
VACCIN CORONAVIRUS
Întrebare frontală pentru Valeriu Gheorghiță: „De ce ați vaccinat-o pe Simona Halep cu Pfizer, iar pe profesori cu Astra Zeneca?” » Ce explicații a dat

VIDEO Cristian Tudor Popescu, detalii neștiute despre problemele medicale ale Simonei Halep: „Nu cred că mai este interesată să revină numărul 1” 

Citește mai multe știri din tenis:

Ce avantaje va avea Simona Halep la turneele de tenis după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19

Franța în lockdown, Roland Garros în pericol de anulare: „E cea mai gravă măsură!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează