SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

De ce Halep se simte avantajată de condițiile de la Madrid: "Simt că am mai multă putere"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 21:36

Simona Halep (8 WTA) a obținut calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, după victoria în trei seturi obținută în fața Samanthei Stosur, scor 6-4, 4-6, 6-4.

Campioana en-titre de la Madrid s-a declarat extrem de mulțumită de jocul ei și spune că se simte avantajată de condițiile de la turneul spaniol. 

"Am avut încredere la începutul setului al treilea, știam că va fi un meci greu, ei îi plac condițiile de aici, altitudinea. Topspinul ei e dificil de returnat. Cred că ați văzut și cum a servit. E o jucătoare incredibilă, foarte puternică.

La sfârșitul meciului, umărul mă deranja puțin. Cred însă că am rezistat acolo și fizic, nu doar mental, chiar dacă uneori a trebuit să stau departe de teren fiindcă loviturile ei erau foarte tari. Am răspuns bine, la slice-uri la fel, a fost un meci de nivel ridicat.

Îmi place altitudinea, simt că am mai multă putere, pot controla jocul, folosesc mai mult efect și îmi place faptul că mingea sare mai mult și o pot lua în urcare", a spus Simona Halep, finalul meciului câștigat cu Sam Stosur.

"Mă simt foarte bine la acest turneu, chiar dacă am avut două meciuri foarte dure. Și foarte încrezătoare."

"Nu m-am gândit că nu sunt pe Terenul Central. Am intrat în meci și am încercat doar să joc, să simt ritmul și să domin, dar nu a fost ușor contra lui Sam" Simona Halep

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gizeh
gizeh  •  10 Mai 2017, 22:20

Bouchard e ..' turbo' demolând-o pe Kerber 6/3 5/0 ab ... de rușine să nu ia ... bagel.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează