SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Decizia drastică luată de Serena Williams din cauza coronavirusului: „Vă voi anunța cum merg lucrurile”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 10:55

Jucătoarea de tenis americancă Serena Williams (38 de ani, 9 WTA) anunță că va petrece următoarele 6 săptămâni în autoizolare, după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Serena Williams a dezvăluit pe rețelele de socialiare că va sta alături de soțul său, Alexis Ohanian (36 de ani), și fiica sa de 2 ani, Olympia.

„Voi petrece următoarele 6 săptămâni în izolare. Fiind mamă. Gătind. Făcând curățenie. Curățenie de primăvară. Măști faciale. Tutoriale de make-up. Vă voi anunța cum merg lucrurile. Rămâneți în siguranță, cu toții. Este ceva serios”, a scris Serena pe Instagram.

Nicio competiție WTA până pe 20 aprilie

Cu turneele de la Miami, Guadalajara, Chareston și Bogota anulate, nicio competiție WTA nu va avea loc penru cel puțin 5 săptămâni.

Într-un comunicat, cei de la WTA au anunțat că vor lua o decizie săptămâna viitoare cu privire la turneele de la Sttutgart și Istanbul, care ar trebui să înceapă pe 20 aprilie. 
Chiar și așa, organizatorii turneului de la Stuttgart s-au grăbit și au anunțat că turneul a fost anulat!

Citește și:

Pandemia de coronavirus a oprit tenisul, iar jucătorii au răbufnit: „Nu știu dacă sunt șomer, jucător sau în concediu paternal. Va fi dificil dacă nu ești angajat”

Coronavirus anulează și Roland Garros? Antrenorul român stabilit în Franța, despre un scenariu sumbru: „Ultima oară când nu s-a jucat, nemții aveau prizonieri pe «Chatrier»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
schwartz69
schwartz69  •  14 Martie 2020, 11:53

abia asteptam sa ne povestesti ce faci, neaparat cu selfie-uri si mini clipuri ! in acelasi timp astpetam si de la Anamaria Prodan update-uri, sa nu murim prosti :))))))))

maxp
maxp  •  14 Martie 2020, 11:26

Asta nu rateaza nicio sansa sa se dea in stamba... Noroc cu parerea Serenei, stie ea cel mai bine cat e de serios, banuiesc ca se pricepe si la asta. De fapt, la ce nu se pricepe?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează