SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Bucătarii de la Wimbledon prepară mâncare pentru oamenii nevoiași din Londra

Poveștile speciale din jurul turneului de la Wimbledon continuă. foto: Guliver/Getty Images +35   FOTO
Poveștile speciale din jurul turneului de la Wimbledon continuă. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 12:50

Wimbledon, cea mai prestigioasă competiție de Mare Șlem din tenis, nu se va disputa în acest an din cauza pandemiei de coronavirus. Poveștile speciale din jurul turneului continuă.

Celebrii bucătari ai turneului, cei care asigurau mesele pentru cei mai valoroși jucători ai planetei, nu duc lipsă de activitate. Aceștia gătesc zilnic pentru persoanele lipsite de posibilități din jurul Londrei. 

Conform The Sun, una dintr bucătăriile de la All England Lawn Tennis Club funcționează chiar și în acest moment și livrează zilnic peste 200 de mese gratuite pentru cei care se află în situații dificile. 

„Mâncarea e de bună calitate, proaspătă și livrată în cele mai bune condiții. Clubul nostru se angajează să facă acest lucru pe tot parcursul anului. Echipa ar trebui să fie mândră de ceea ce a realizat pentru cei din jurul nostru”, a declarat Adam Fargin (35 de ani), bucătar-șef al turneului londonez, cel care, în mod tradițional, coordonează o echipă de 320 de persoane pe durata celor două săptămâni de competiție. 

Wimbledon 2020, anulat din cauza COVID-19

Wimbledon, programat între 29 iunie și 12 iulie, a fost anulat din cauza COVID-19. Turneul este printre puținele competiții sportive importante care au asigurare contra unei pandemii. Aceasta va ajuta în rambursarea banilor pe biletele deja cumpărate și compensarea pierderilor. 

Anunțul a fost făcut de organizatorii de la Wimbledon pe contul pe Twitter, pe 1 aprilie: „Cu mult regret s-a decis ca Wimbledon 2020 să fie anulat din cauza îngrijorărilor legate de pandemie de coronavirus. Ediția cu numărul 134 se va ține între 28 iunie și 11 iulie 2021”.

FOTO. Rivalitatea Federer - Nadal: fotografii de colecție:

+31 FOTO

VIDEO. Imagini de la Wimbledon 1972

Citește și alte știri despre tenis: 

Patrick Mouratoglou își face propriul circuit, rival cu ATP și WTA: „E viitorul tenisului” » Ce reguli va avea + numele importante care participă

EXCLUSIV Dincolo de reflectoare » Alexandra Cadanțu își spune povestea emoționantă: „Numai părinții știu cât s-au chinuit. Bagi analgezice să nu mai simți durerile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează